Zhdnl Teslimenursevil evet canım benim ilk denememdi doktorum hep çift transfer yapıyormuş bende kabul ettim seve seve ikiside tutmuş 🥰 10. Gün 425 13. Gün 1766 ydı betam ben sabrettim öncesinde test yapmamıştım ama yapsam çıkarmış senin gibi 🥰
Anonimmmmn Teslimenursevil Ayy hayırlı olsun sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🍀 bende 26 sında transfer oldum 3. Gün dondurulmuş embriyoydu acaba bende test yapsam çıkar mı 🙈
mrp2023 Teslimenursevil 3 kez beta yükselişine bakıyorlarmış oyle istediler ondan yaptırıcam yoksa yükseliş gayet güzel cok sükür
FatmaZehra06 @"Teslimenursevil gözün aydın canım Senın adına çok sevındım ınsallah güzel haberler alırsın sağlıkla kucağına da alırsın 🐣🌸 Banada dua et ınsallah benımde tutmustur
Teslimenursevil FatmaZehra06 amin inşallah canım 🙏🏻 sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun sen ne zaman yapıcaksın test
FatmaZehra06 @"Teslimenursevil cumartesi günü Benım test günüm canım ama dayanabılır mıyım Bılmıyorum 🐣bı heyecanlandım senden böyle haber duyunca
birkediannesi Teslimenursevil hayırlı olsun 🥳 çok sevindim senin adına, her ay adet günü beklemek nedir çok iyi biliyorum 🤲😊
Teslimenursevil birkediannesi çok zordu çok canım hep şükrettim beterin beteri var dedim hep inşallah nasip olmuştur sağlıkla devam eder🙏🏻
MelodyFairy Teslimenursevil gözün aydın canım baya savaş verdin ve çok şükür kavuştun 💕😌darısı bana inşallah