Ela009 Selam kızlar salonuma bitki arayışındayım fakat canlı çok seviyorum sonradan böceklenir diye korkuyorum yapay olsa da güzel olur fikirlerinize açığım görsel ekleyeceğim bu tarz da bulamadım bunlardan da olur yapay canlı bulan olursa link atabilir mi canlı olarak bu fotoğraftakinden trendyolda gördüm fakat çok kötü yollanmış kargo bekleyen kişiye baska tarzlarda da olur şimdiden teşekkürler 🌸🌸🌸🎈🎈❤️
Rabiamina Ela009 bunlar güzel ama evde çocuğunuz varsa önerilmiyor. Çiçeği ısırır da suyunu emerse kötü sonuçlarla uğraşırsınız Allah korusun
mcansu Ela009 annemde vardı bu 😅 Niğde’de yaşıyorlar eğer ordaysanız annem direkt evine bile getirir ağaç oldu ondaki resmen bölecek yer arıyor
mcansu Ela009 yakın olsaydı ulaştırmaya çalışırdım bakımı kolay hiç öyle sinek böcek bişi olmadı annemdeki baya büyük tavana değiyor artık 😬 bundan olabilir kılıç olabilir büyük istiyorsanız İnternetten değil de bulunduğunuz yerde çiçekçi peyzaj yapan yerler falan varsa orda da bulursunuz
Ela009 mcansu yaa çok teşekkür ederim 🙏🏻🙏🏻🙏🏻 kılıç pek sevmiyorum ya olmadı oyle yapayım canlı bakıp almak da güzel olur fakat yapay da olabilir bazen yapaynzpr bulunuyor