Englishteacher Kızlar 33+4 haftalığım ve son zamanlarda gün içinde karnım sertleşip yumuşuyor ama sancı ağrı yok sadece karnımın sertleştiğini hafifce hissediyorum bu kasılma mı oluyor? Değilse kasılma nasıl olur? Benm vajinal bölgemde de aşırı ağrı batma mevcut yürürken yatarken kalkarken sağdan sola dönerken vs çok zorlanıyorum bu batmalar ağrılar yüzünden ve sancı geldiğinde bu ağrılar yüzünden anlamazsam diye çok korkuyorum. Lütfen bana sancı kasılma nasıl olur geldiğinde anlar mıyım bunu anlatır mısınız?
Sab_lx Englishteacher bu sertleşme ayaktayken mi oluyor? Bana yatarkende oluyor, dinlenmekle değilde pozisyon değiştrince yumuşuyor :( ama ben de çok korkuyorum 31.haftadan beri var
Damlayaz Sertleşip yumuşuyor diyorsunuz ya bebeğin biryere toplanmadı gibi yoksa karnınızda hafif rahatsızlık hissi oluyor mu ? Mesela ben kasılmayı anlatırken sancı kemerle karnımı sıkıyolar diye anlatıyorum. Kasılma 1 dk gibi sürüyor ve sonra geçiyor
Englishteacher Damlayaz rahatsızlık olmuyor gibi yani anlayamıyorum ki karnıma dokunuyorum bazen tüm karnım sert oluyor bazen belli bi kısmı ama rahatsızlık pek hissetmiyorum gibi anlayamıyorum 🤷🏻♀️
Gizzy @Englishteacher bende de aynı durum oluyordu. Doktor eğer tüm karnın aynı anda gerilip (sertleşip) yumuşuyorsa o kasılmadır ama sadece bir bölge sertleşiyorsa o bebektir dedi. Tabi ben de halen tam anlayamıyorum. :))
Englishteacher Gizzy ben dokununca anlıyorum bazen bi bölüm diğer tarafa göre daha sert oluyor bazen de tüm karnım sertleşiyor ama hiç rahatsızlık duymuyorum yani öyle acı ağrı vs yok 🤷🏻♀️ Anlamadan doğuruvercem diye korkuyorum 😂😂🤭🤭
Gizzy @Englishteacher ben de aynısından korkuyorum 😂 Benimki tüm gece zıplıyor ama bazen de kasılıyorum pek anlamıyorum ama alıştım doktor da normal bir şey olmaz dedi diye rahatım. Doğuracağımız zaman fark ederiz heralde. 😂
Englishteacher Gizzy ayy inşallah farkederiz ya benim fındık kurdu da bazen bi hareketleniyor aha geliyor diyorum 🤭 üç dört hafta daha dayansın başka bişi istemiyorum ☺️ Hayır çantamız fln da hazır değil valla rezil oluruz 😂🤦🏻♀️
Gizzy @Englishteacher Ayy ben de korkuyorum bazen gece diyorum galiba bu kasılma benimki doğuyor 😂 Benim de hazır değil çanta artık bu hafta hazırlayayım da rahat bekleyeyim. 😂
Mineakbsrm Bende 4 ayımın 2.haftasındayim doktor kasılmaların var dedi düşük riski varmış bişey olmaz demi