Anonymouse Kızlar günaydın bu sabah karnımda seğirme gibi kalp atışı gibi bir şey hissettim çok kısa sürdü anlık bir şeydi. Bebişin hareketleri böyle mi hissediliyor 🥹
babyandmomy__ Anonymouse ay evet bu bebek 🥹🥹 Bende 15 16 haftalar civarı hissetmeye başlamıştım ama bir gün oluryorsa birkaç gün olmuyor eğer hissetmezsen korkma bebeğin artık ben burdayım diyor 🥹🩷
Minyonannecik Anonymouse evet o his bebek 🫠 bende o haftada hissettim şimdi 18.haftadayim her gün düzenli hissediyorum 🥹
Sevgii16 Anonymouse merhaba minik bebegınız hareketi olabılır. Bende ılk hareketı 17 haftada hissettim şimdi 21 haftaym baya baya hissertmeye başladım ilk gebelıgımız sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🙏
Yummyy Anonymouse muhtemelen minik kuzunuzdur 🌸ikinci gebeliklerde daha erken hissedilir benim ilk gebeliğim 20.haftada hissettim tabi kişiden kişiye değişir
Anonymouse babyandmomy__ Ayyyy şu an çok garip hissettimmmm 🥹 tamam canım bunu söylediğin iyi oldu yoksa sürekli beklerdim 😅 Ozlllmb Yaaaaa çok güzel bir hismiiişşşş 🥹
babyandmomy__ Anonymouse sağlıkla kucağına al inşallah tekmeleri daha da heyecanlı 23 de başladı bende 🥹😍
Ela3466 Anonymouse benim 2. Gebeliğim 14 den beri hissediyorum 😊 bebişin o ama düzenli olmaz ara sıra hissedersin 25 haftadan sonra daha net hissedeceksin 😊
Anonymouse Ela3466 Tamam çok teşekkür ederim 🤭 bakalım bir daha ne zaman hissedeceğim 🙈 aslanmommy Allah’ın izniyle duyarsın canım sabret az kalmış zaten 🤭
Anonymouse babyandmomy__ Amin canım inşallah hepimiz sağlıcakla kucağımıza alırız 🤗 Cnhavva Çok güzel bir his gerçekten 🥹 yenigebe_1 Sanırııımm 🙈 Vildan8891 Evet arada bir yokluyor 🤭