Esn Zehraefilti öykü koyacağım kızımın adını inşallah son 3 hafta🥰 ama tuana sare Melis isimlerini de beğeniyorum
ebrarmom08 Zehraefilti leyla yi istemeyerek koyuyorum ama leyla ebrar olucak 😊 ebrar isminin hem anlami hem kendisi cok guzel.cok icime sndi 😊😊
Alyamucize Bende 8 haftalık hamileyim ilk kızımın adı Alya bidaha kızım olursa Asya koyacağım inşallah
Kahramanlar Dilasa yada sitare diyordum eşime kabul ettiremedim maalesef eşim Elife diye tutturdu bende hala araştırıyorum
ebrarmom08 Sarenil esim zorluyo kaynamin ismi ve ben kendisini hic sevmiyorym 🙄 kendide 2 leyla oldu bizimkiyle 3ncu olacak o halde canlari ne isterse koysunlar diyor yani koysunlar adimi koymak istyosalae diyir 🤨
Dilekcelik Zehraefilti ilk kizimin adi miray ikinci kizima hamileyim 19 haftalik defne koyucaz nasiose ikisinide babamiz istedi
Sarenil ebrarmom08 sizin durumunuz daha zor Allah akıl fikir versin eşinizi inat ettirmeden değiştirmeye çalışın.
Sarenil ebrarmom08 bende düşünüyorum da hadi kayın baba neyse kayın validemin ismini koycm dese bide zerre sevmiyorum 😒 olay kötü olurdu
ebrarmom08 Sarenil ben kayinpederimi seviyorum kayinvalidmi sevmiyorum nefret ediyorum hicbi sevecenligide yok zaen 🙄 bide adini kocaz diye dun gotu kalkti.resmen esime buuzden gicik kapiyorum