Tubsav Bugün 2. Trimester girdik, 14 haftalık olduk. Güzel şeyler duymaya ihtiyacım var; mesela ; Az kaldı artık herley tekrar yiyebileceksın gibi 😂😂😂
Mrvsmt2502 Tubsav inşallah düzelirsiniz ben 5. Aya doğdu rahatladım mide bulantısı falan geçti yani 🥰 ama bu seferde göbüş birden büyüdüok ağırlık yapıypr oturduğum yerden desteksiz kalkamıyorum çok aşırı yemek yemişimde şişmişim gibi şişlik hissi oluyor
AyeGlKarabulut Tubsav 15+4 den selam malesef hala devam ediyor üç ay bitince dendi dört ay oldu nerdeyse geçmiyor
danla2711 Tubsav Hoşgeldinnnn😂 19+4 olduk oğluşumla🥰 ben 14-15 haftalarda hani 2.trimester çok rahattı diye yakınıyordum 16-17 haftalarda rahatlamaya başlıyorsun 🥰 benim ilk trimesterda mide bulantım yoktu koku hassasiyetim ve bel ağrım vardı sonra 2.trimestera girince bu sefer bel ağrısı yerini feci bir kuyruk sokumu ağrısına bırakmıştı o da geçmeye başladı çok ayakta kalmadığım sürece zorlamıyor bu herkestede olmuyor ben küçükken defalarca kez popişimin üstüne düştüm ondan dolayı kuyruk sokumum yumuşadıkça ağrı yapıyormuş😂 koku hasssasiyetim gitti biraz ağırlaştım artık eğilemiyorum bu hafta artık çoraplarımı bile giyemiyorum😂 yataktan hop diye değilde yavaş yavaş kalkıyorum göbüşüm büyüdü ama ben bu hallerime bayılıyorum 🥰😍
Eceko Nessee34 Bende şuan 15.haftadayım ama hamileliğimden beri iştahsızım bebek gelişmeyecek diye korkuyorum
Barlasmomyy Tubsav 16+4 itibariyle tüm belirtiler belirsizliğe yerini bırakmış durumda 15. Haftadan sonra çoğunda hafifliyor belirtiler daha çok yemek yeme isteğiniz oluyor. Az kaldı her şeyi tekrar yiyeceksin bak dedim 😂😂
Kur 17+2 yim mide bulantısından gözümü açamıyorum 16. Hafta itibariyle rahatladım ama şimdide gaz sorunum fena 🥹
Mejsa Tubsav 16dan sonra benim iştahım açıldı şu an 20. Hafta içerisindeyim gecenin bir vakti kalkıp tatlı falan yapıyorum ki ben hiç öyle canı tatlı çeken falan birisi değilimdir normalde 😂
Tubsav Mejsa herşey yiyebiliyorsun demı? Koku de değişik tat gitti mi? Çikolata yiyemiyorum, çay icemıyorum 🥲🥲
Mejsa Tubsav o ara ara gelip gidiyor bazen gerçekten hiç ağzımın tadı olmuyor sanki paslı demir kemiriyorum sjdjs ama genel olarak böyle bi sıkıntım yok şükür ilk zamanlar vardı çoğunlukla işte 19. Haftada tamamen kayboldu bulantılar falan. Şimdi progesteron kullanmam gerekti o hafif bulantı yapıyor haricinde iyiyim. Zaten onları azaltmamız gerekiyor hamilelikte iyi olmuş diye düşünün 😂
Tubsav Mejsa bende berbat ya makarna bile tadı yok. Beklıyorum böyle iştahlı tekrar et tavuk yiyebilmek için 😂😂
esrac352 Bende 17.haftadayim gündüzleri mide bulantim azaldı yemek yemeye başladım çok şükür geceleri Hafif bulantilar oluyor gece yatmadan mide bulantı giderici içiyorum illa.yiyemediklerimi yavaş yavaş yemeye başladım sabır gerçekten bu zamana kadar çok çektim