Irem198 Bat 19 aralik Dogum tarih 12.06.2002 Hangi aylar erkek hangi aylar kiz yumurtlama mesela aralik kız ocak erkek o zaman hangi cinsiyet oluyo ? 29 aralıktan 8 ocak kadar yumurtlama var görünüyor
1Anneadayiiii Irem198 çok doğru çıkmıyo bu teoriler benim bütün cinsiyet hurafeleri kız çıkıyodu ama hep erkek hissettim başından beri ve oğluşum olacak bence anneler cinsiyeti bile hissediyo 🥰❤️
Irem198 umrumdadegil İnternette yazıyor ama regl ay ortası benim yumurtlama da aralik sonu ocak başı denk geliyor cinsiyet ney oluyo ki
Irem198 TugceOrak benim ilk gebelik tutmuştu da 19 yaş temmuz erkek diyordu erkek oldu ilk gebelik 2. Olarak nasıl olur bilmiyorum 19 bat ay ortasi😀
umrumdadegil Irem198 zaten ihtimal yüzde 50 yüzde 50 ihtimalin tutması çok olağan 😂 benimki tutmadı mesela
Rabia_1634 1Anneadayiiii ben hep kız hissettim nerdeyse emindim hiç düşünmüyordum oğlum olacağını niye bilmiyorum ama bi öğrendim oğluşum olacakmış Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimize
Rabia_1634 Irem198 canım benim inanma hiç cins takvimi dahil tüm bunlara baktım ,kese şeklinden tut aşermelere kadar tüm belirtilerim cildimin solması her şey kızı gösteriyordu ama oğlum olacak