tugces87 merhabalar . Oncelikle icinizi ferah tutun. Yani bu süreçte cok doktorlara gittim soylenen şu 25 in alti tehlikeli diye .suandada haftada 1 perintalojiye gidiyorum. Benim rahim agzim iyi serklajliyim rahim ameliyati gecirdim farkli rahim sorunum vardi. progestani 1 kez kullaniyordum gecen hafta 35 mm ölçüldü sonra doktor 2 ye cikartti ve bugun gittim 46 ya yukselmiş. Onlari duzenli kullanin progestan cok etkili oluyor bebegin rahime tutunmasini sağlıyor. evde oldukcada agir is yapmayin rahimi kasmayin genelde uzanin dinlenin doktorunuz gerek görürse dikişi atar aslinda. Ama iciniz rahat etsin istiyorsaniz muhakkak perinatolog görsün sizi. Banada taaki gecen haftaya kadar her sey serbestti doktorum gundelik islerini yapabilirsin fazla yorulmadan dedi ama bende sanci kasilma baslayinca artik hic ayakta durmuyorum . Bu kisalma ve acilma bir anda olan bir sey belki bugun kisadir ama yarina uzar gider. Maydanoz ananas hurma tuketmeyin rahim agzini açar bu yiyecekler. Birde enfeksiyon icin test verin her ay