Atyonlugra Eyluls_mom Var gibi gözüküyor ama kan verin yarin kesin sonuc alın hayırlı olsun insaallah 🤲🌷
Eyluls_mom Merve8155 Aydoganbeyhan Serya3 Edasude Mizgin2020 TugceOrak Hizliveofkeli Atyonlugra Bseldatgain Hilal0711 Aradım şimdi hastaneyle konuştum 69.1 bthcg hamileymişim
Hizliveofkeli Eyluls_mom ay ne güzel heyecanlar ya çok mutlu oldum neden bilmiyorum 😂 darısı isteyen herkese olsun
Bseldatgain Eyluls_mom senin adına çok mutlu oldum canım benim. Yeni yıl size çok güzel süpriz yaptı inşallah sağlıkla kucağınıza alın. ❤️
Hilal0711 Eyluls_mom sizin adınıza çok sevindim hayırla gelsin inşallah bebiş bizlere de dua edin lütfen benim 31 aralıktı şimdi kasık ağrım var bel ağrım var ama yine büyük ihtimalle adet belirtileri sizin ne gibi belirtiniz oldu acaba
Eyluls_mom Hilal0711 benim de şuan acayip şekilde bel ağrım var adet olucakmışım gibi kan sonucunu bekliycem
Serya3 Eyluls_mom ayy bende bekliyorum seni 🥹🌹🥹🖤 hadi hayırlı haberlerle gel inşallah canm benm de testim silik ckti da negatif görmekten çok yoruldum kan testine gtmedim daha🥹
Aydoganbeyhan Hizliveofkeli Benim de bu şekilde olmuştu şuan 19 haftalık hamileyim hayırlı olsun canımm🥹🌸
Atyonlugra Eyluls_mom yaaa Allah hayırlı uğurlu etsin insaallah saglikla kucaginiza almanizi nasip etsin gözünüz aydın 🤲🌷🤲