Sevdaninmucizesi Mucizem00 14 haftaya girdim henüz bilmiyorum. 16 hafta da kontrol gideceğim hangisi olursa razıyım kız da olur erkekte ama sabırsızlanmam ciciler almak istiyorum yavaştan öğrendiğim gün alışveriş çıkacağım 😂😂
Mucizem00 Sevdaninmucizesi aynı benım gibisin 😂 bende ögrendim ufak ufak almaya başladım çok güzel bir duygu vala 😂
AvBurcu Mucizem00 bizim kızımız olacak🙏 Ama bende hep kız duydum çevremde bizde bu sene kız senesi sanırım diye konuşuyorduk🤣
Sedaahmet Mucizem00 benimde oğluşum olacak inş😍💙 oturduğum apartmanda benden başka 4 kişi daha var hamile. 3nunki erkekmiş. Birininki kizmış sadece. Doktora kontrole gittiğimde de çoğunluk hep erkek bebek bekliyor. 😊
Gugu Hamile41 Benimde öglum olicak allahim nasib ederse🙏💕🎉 artik ay degil hafta degil saatler kaldi. Ters donmuş kaplumbe gibiyim 😞
medinenur NrdnBalaban benimde iki kızım var simdi 15 6 haftalık olduk doktr yüzde seksen erkek dedi bana bu hafta kontrolum var tekrar bakack doktr rabbim sanada nasip etsin insanlh 😊
Hamile41 Gugu dogum mu yapcaksiniz allah bi avazda dogurmayi nasip etsin benim daha var 17 haftaligim
dmngrkm Mucizem00 23. Haftamızdayız bizim de erkek 🤣🙏🏻 Sağlık ocağındaki doktorum bile öyle söyledi. Bu sene erkek senesi diye 🙈
Bebehlimmm Bende 9haftalık hamileyim acaba benimki de erkek mi kaçıncı haftada belli olur cok heyecanlıyım
Mucizem00 Bebehlimmm 11. Haftada ikili test oluyor orda doktor söyler canım insallah kız ise geç gösteriyor kendini erkekse der zaten 😌