Nur_mira Mucizem00 benimde erkek :) suanda yengemde hamile 2 tane kızı var onlarda erkek istiyorlar Rabbim hayırlısıyla onlarada sağlıklı bi sekilde erkek evlat nasip etsin insallah 😊
Mucizem00 Nur_mira amiiiin insan tani 2 tane aynı olunca farklı ister tabi en önemlisi saglıklı olmasıda ins gönlüne göre verir rabbim🥰♥️♥️🙏🥰
esractn Mucizem00 benimkiler ikiz teki erkek, diğeri henüz belli değil 🤷♀️ ama cidden benim cevremdede hep erkek hamileler var 😊
Mucizem00 esractn ayy ne güzel yaaa insallah kolay bi hamilelik olur saglıkla doğarlar canım ♥️ Aynen erkek çok bu sene vaaala
Mucizem00 seyma281015 bence erkek senesiydi ya 😂 herkez kız dogurmustu hiç erkek olmadı 😂 demek ki sizin cevrede de tam tersi olmus😂😂😂
mnt61 Bence bu konu birazda çevreyle alakalı benim tanıdığım 2018 doğumları %90 erkekti, 2019 içinde henüz erkek bebişe rastlamadım 4-5 tanıdığım var kızı olacak :)
Mucizem00 mnt61 olabilir tabi canım ben çevreme ve bu postta gördüklerime dayanarak yazdım zaten 🥰 kişiden kişiye değişir bu görüş ♥️
burcumusalli https://i.hizliresim.com/7a6zPr.jpg kızlar doktorumuz bi tahminde bulundu bi de sizden tahmin alayım😍😍🙈🙈💐