Mucizem00 Kızlar cinsiyetleriniz ne? bizim erkek🙏 postları okuyorum da çevremdekilere de bakıyorum hep erkek bence 2019 erkek senesi olucak çoğunluk erkek bebek gebesi sizce 😂
Minnosaile Mucizem00 Rabbim hayırlısı ile kucağımıza almayı ve hayırlı evlat olarak yetiştirmek nasip olsun 🙏🏻 Benim de erkek 👨 kız kıyafetlerine bakınca da içim gidiyor 😁
Yasemin9420 Tevafuk mu desem 😊 az önce biz de bu konuyu konuşuyorduk. Benimki de erkek 🥰 e yani bu kadar kız bebeğe erkek bebek lazım dimi ama 😂😂 şaka bi yana Rabbim herşeyi kararında yaratıyor.
Mucizem00 Yasemin9420 😂😂ayyynen canım valla doğru dedin geçen senede hep kızdı çevremde bu sene bakıyorum hep erkek
Kubrabayraktar 20 haftalık benim ki de erkek , bu yıl için çok erkek bebek haberi aldım ben de öyle düşünüyorum bu yıl erkek yılı bence de 🐣🤗
Tubamsl Sanırım öyle 🙄 Bizde dün öğrendik erkekmiş ve aklımızda hiç isim yok kız olsa belliydi ama erkek ismi beğenemiyorum🙈
Mucizem00 Nisa43 11 haftalıkken ikilide radyolojı uzmanı erkek dedi bugunde kadın Doğum doktorum da randevum vardı oda erkek dedi pipisini gösterdi🙈🙈🙈🙈 suan 13 haftalık olduk
Hatice9202 Mucizem00 12.haftada benim de ayrıntılı ultrason ve ikili testim var inşaAllah bende öğrenirim🙏🏻😇😇Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşaAllah 🙏🏻🙏🏻
Kubraileri Mucizem00 11de gosteriyirmu ya bizde bu ayin 18ina gittiğimizde 13 olucaz 14de az kalmis olucak belli olurmu acaba🙈