hhaziran Pnr_02 ilk gebeliğimde ciğer sevmememe rağmen canım aşırı çekmişti doktoruma sorduğumda yüksek derecede A vitamini içerdiği için yarım porsiyon bile olarak yemememi söylemişti Doktorunuza danışın isterseniz
Minikmucizemmm26 Pnr_02 kesinlikle doktoruna danışmalısın sakatat gebelikte önerilmiyo malesef ama belki tadımlık izin verir
aycatutall6121 Pnr_02 yiyebilirsiniz bugün doktoruma sordum 34. Haftadayım başından beri istediğini ye dedi hep
Kubra0021 Pnr_02 kız yap dülüm ekmeği hepsinide ye Allah’a emanet yoksa bebeğin gözü şaş olur ha Allah korusun
Pnr_02 Kubra0021 vallhi hep okdr istiyorki canm artık dedm yiycek bı lokma yiyordu tek bu sefer çok canım istiyor 🤲☹️yemek yemedim ki eşim getrsin
Nananan Pnr_02 ben bir kere midye bile yedim canım çekmişti 15 tane fln hiçbir şey olmaz Allah’ın izniyle ye gitsin afiyet şifa olsun bebişe de yarasın
Kubra0021 Pnr_02 kız ekmeğe sar ye inşallah hiç birşey olmaz ben böyle şeylere hamileliğimde hiç takmadim herşey yedim elhamdülillah bı sıkıntı da olmadi
prensesannesi-01 Pnr_02 ben kızımda ilk aylarda bile yedim hicbirsey olmaz canım karın bumbar bile yemiştim Allah’ın izniyle birşey olmuyor
zeynosileannis Pnr_02 her gün yemeyeceksin ki zaten bir kereden bişey olmaz doktorlar abartmadan istediğinizi yiyin diyorlar