Ebruxxkarabag Kızlar cuma günü planlı sezeryan olucam devlette süreç naisl banaa sabaj 8 de burda ol dedi ne zmans doğuma alır hemen gider gitmez naparlar yatış ameliyat olurmu hemen sizin nasıldı
Imasleeper Ebruxxkarabag özelde oldum ben ama işleyiş aynıdır muhtemelen. Gidince Ameliyata kadar nst ye bağlıyorlar saat 9-10 gibi aldılar beni sonra hazırlayıp ameliyathaneye indiriyorlar uyuşturup sonda takıyorlar bebeği alıp sizin dikişinizi yapıp odaya getiriyorlar
tomrisinaannesi Imasleeper sondayı anestezi altında takıyorlar dimi çok korkuyorum 28 Ocak da sezeryan tarihim
Imasleeper momkubra 15-20 dk sanırım ama benim rahmim bağırsaklarıma yapışıkmış o yüzden sezeryan oldum zaten doktor onu düzeltmeye çalıştığı için genel anestezi verdiler benim ameliyat ve uyanma sürecim 2 saati buldu
gkceeclkk Yatışım yapıldı damar yolum açıldı üstümü çıkartıp ameliyat kiyafetini giydim sonda takıldı ve ameliyata sandalyeyle götürüldüm sonra sedyeye oturdum belimden iğne vurdular sonra uzandim bacaklarim uyuştu zaten doktor geldi ve sonuç mutlu son ❤️
Ebruxxkarabag gkceeclkk ayy hadi darısı başıma sonda çok açıyor mu sezeryandan değil ondan korkuyorum