Ozlemsvr omurce edelimmm bakalim. 33+0 haftalığız kız bekliyoruz. Saglikliyiz şimdilik çok şükür. Siz ?? 😊
Sewo omurce cok yorgunum ya bugün cok yoruldum.zaten bebegim desen hareketi cok az resmen hareket etmiyor gibi.
omurce Ben olmasını istiyorum bi yandanda fikirlerinizi almak istedim 15 aylık bi oğlum var beraber büyüsünler aradan zaman çok geçmeden yapıp büyütmek istiyorum bu ay bi kaç kez deneme yaptık regla dört gün var bekliyoru aynı anda emziriyorum sizce nasıl zor olur mu
Mervednr omurce çevremde peş peşe büyütenler var zorluğu tabiki oluyo ama biraz büyünce de çocuklarınız hem kardeş hem arkadaş oluyor umarım olur bu ay 🤗
Sewo omurce sen kac haftalıksin. Benimde 21 haftalık cinsiyet erkek.hayırlısı ile saglikla doğsun oglum Allah bana kiz evlat da nasip etsin cok seviyorum Kız cocugunu
omurce Sewo ben ilk bebeğime hamileyken çalışıyordumm 8ayların başına kadar çalıştım ve gün içinde harekat hakinde olduğumdan hissedemiyordum ancak geceleri yattığımda hissediyordum
Sevimnaz Adetime 1 gun var bugün idrar testi yaptım çok net çıktı çizgi kıpkırmızı programda 4+2 sıra kan tahlilinde😍
EsrAlmila omurce bir oğlunuz varmış birde kızı tattırsın Rabbim inşallah 🤩🙏 kendinizi psikolojik olarak ve bedenen hazır hissediyorsanız, imkanlarınız doğrultusunda ikincide gelsin 🤩