richgirl10 Kızlar 29 haftadayım bebeğim hiç durmuyor, inanılmaz hareketli. Geceleri değil ama gündüzleri özellikle. Bu durum normal mi? Hiç durmuyor yahu artık canım acıyor, belli ki kanala girmemiş kafa hep yukarıda ayaklar vajinama baskı yapıyor🙄
Gamzecebecii richgirl10 28. Haftaya gircem 12 den sonra benimki de çılgın yatırmıyor bence yediklerin falan hoşuna gidiyor çünkü ben yemek yedikçe o yoldan çıkıyor 😂😂😂😂
Bahar1205 richgirl10 30 haftalik oldu 3 haftadır bu şekilde aşırı hareketli disardan çok rahat belli oluyor benimkide
TwinsAndBeren richgirl10 28+3 ikizlere hamile olan ben 😂 otururken canım acıyor sağ tarafımda batma yapıyor adeta ay Allah yardımcımız olsun 🥹
Gamzecebecii richgirl10 benim hep hareketli ama benim uykum ağır olduğu için etkilenmiyorum 😂😂sadece vurdukça belim ağrıyor
Larraa richgirl10 Ben de 29 haftalık hamileyim her gün olmasada bazı günler benimkide hiç durmuyor. Aslında çok hareketli olduğum günler çok hareket etmiyor ama dinlendiğim zamanlarda baya sert hareketleri 🌸🥰
TwinsAndBeren Larraa yoğun bir gün geçirdiğimizde amniyon sıvısı sallandığı için uyurlarmış, gece yatarken de sular durulunca uyanıyorlar 😂😂