Tini_minii İlk kanı 12 haftalıkken vermiştim. Bugün öğrendim ki normalde 4.00 olması gerekirken benim değerim 3.32 çıkmış “çok az fark var çocukta sorun var diyemem genetik doktorumuz 1 hafta sonra tekrar kan alınsın dedi “ dedi. Tabi ki benim içime şüphe düştü . Bu durum başına gelen var mı ?
sedakiz Tini_minii genelde negatif pozitif oluyor ama bildiğim kadarıyla. Belki kan yetersiz gelmiştir
gezentianne Tini_minii Yeterli dna kana karışmamış.Kan sulandırıcı mı kullanıyordunuz acaba? Ben 11 de verdim fetal fraction 14 çıkmıştı. Kilom da var diye 10 değil 11 de vermiştim 12 hafta da baya yeterliymiş aslında
Tini_minii dygsss 2 Li tarama testinde doktor bir sorun görmedi ama yine de Fetal dna yaptıralım dedi.
Tini_minii sedakiz raporlama yapmam için 4 üstü olması gerekiyor dedi. Benimki de 3.32 çıkınca raporlama yapamamış kromozomlar geç oluşabiliyor bazen dedi o yüzden bir daha kan vericem
Nuraynuray Bunda korkulacak hiçbir şey yok bebeğin yeteri kadar dnasi bulunamamis kaninizda sadece İnşallah güzel sonuçlar alırsınız🌸
Turuncubebik gezentianne kan dulandırıcı kullananlarda bi sorun mu oluyormuş testde ? 10. Haftadayım bu hafta test yaptırcaktım
Tini_minii obli mygen Mersin şubesine verdim kanı. İnşallah bende de bir sorun olmaz dün bütün gün ağladım
GulsenUlu Tini_minii bende de benzer sey oldu, ikinci kez kan verdim, sorunsuz sonuc geldi 🥰 sıklıkla olabiliyormus, akliniza kotu bir sey gelmesin, normal bir durum 🤗
Tini_minii GulsenUlu 2. Verdiğinizde kan sulandırıcı veya kan ilacı kullanıyor muydunuz ? İnşallah bende de sorun olmaz dün bütün gün ağladım
Tini_minii Tini_minii ilk verdiğim kan da kan sulandırıcı kullanmıyordum ama şimdi alacakları kan da kullanıyorum
GulsenUlu Tini_minii hayir kan sulandirici kullanmiyordum. Benim tahminim kargoda araya haftasonu girdi, ya cok bekledi ya da kani asagi yukari fazla hizli salladi diye dusunuyorum.