CerenSelvi Sevgili anneler hamilelilte pastörize olmayan hiçbir ürünü tüketmiyoruz değil mi? Süt, peynir, yumurta, tereyağ vb. Mesela ben yoğurdumu günlük sütten yapıyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
sebos CerenSelvi pastörize süt içiyorum sadece peynirim yoğurdum tereyağım miss gibii organikk 😄😄 doktorum güvendiğin yerse tükete bilirsin demişti annemlerden o yüzden içim rahat
CerenSelvi NaimeYilmaz evdeki kaynatma derecelerinde ölmeyen bakteriler bebek için çok tehlikeliymiş bilginiz olsun, normaldr ben de öyle yapıyorum ama hamilelikten beri günlük süt ile yapıyorum
OzlEmrah sebos Ben hiç süt içemiyordum. Günlük süt içemem bende pastörize tüketmeye başladım. Diğerleri miğdemi bulandırıyor. Sütçüden alınıp yapılan yoğurdu bile yiyemiyorum kokuyor geliyor bana. O yüzden benim hamilelik çok garip. 😞😞
sebos OzlEmrah banda kokuyo canım elle sağılınca ister istemez koku oluyo ama evlendikten sonra alıştım kayınvalidemlerden geldiği için içim rahat makinayla sağılıyo 😁 tek içte pastörize iç olsun afiyet olsun bebişe yarasın 👶👶😇😇😇