Edarotti Son günler 🥰😍💐 ama her şeyi çok fazla düşünüp takmaya başladım psikopat gibiyim, içten içe sanırım her şeyi stres yapıyorum yüzümde çok fazla uçuk ve sivilce oldu👎
Hasret3449 Edarotti vallahi canım ben de stres sıkıntı yapıyorum benim de son 43 gebelik şekerim olduğu için ben de şafak sayıyorum çoğu şey yasak olduğu için çok zor günler geçirdim 14 kg verdim ve alamadım
MerveA2020 Edarotti Son 9 gün benim de 🥹İkinci doğumum olacak , başıma gelecekleri bildiğim için ufaktan bi stres hakim 😅
Edarotti Karabiber123 başka neler yapıyorsunuz mesela günde ne kadar yürüyorsunuz halen eksikleriniz var mı belki konuşursak rahatlarız
Edarotti gokce-17 maşallah hiç bişey kalmamış Allah sağlıkla kavuştursun kız mı erkek mi ne isim koydunuz merak ediyorum böyle şeyleri anlatın konuşalım 😍
Edarotti senos- ayy çok az kalmış rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin sezeryan mı normal mi gözüküyor şuanda
Karabiber123 Edarotti isimli kapı süsü hastane çıkışı sadece onlar kaldı artık şu anlık hiçbir şey yapmıyorum yeni yapacağım ahududu yaprağı ananas filan vs
gokce-17 Edarotti Kızımız olacak Arya Duru ismi de hepimiz sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ☺️🥰
Edarotti MerveA2020 Ahahha ilk doğum olan bilmediği için stres ikinci doğum olan bildiği için stres 🤣