Sevgiiss Kızlar yumurtlamanın üzerinden 8 gün geçti normalde <1.20 falan çıkardı 3.15 çıkmış antibiyotik kullanıyordum 2 gündür içime kurt düştü test yaptırdım . Artar mı sizce ? Şu an negatif biliyorum
Eldgrn Sevgiiss şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım gebeliğin sonucu için yani bekle 4 gün sonra tekrar kan ver. Çok arada bir değer umarım yükselir
Patito__ Sevgiiss artma ihtimali var cnm sonucta daha 8 gun gecmis Benim 8. Gün 1.55 cikmisti 6 gun sonra tekrr baktirdim pozitif cikti İki gun sonra tekrr baktirin veya yarin hatta ona gore antibiyotige bir care bulunablr belki baska verir veya zarri vrmi bazi antibiyotkler hamilelkte mecbr kalininca kullanilior cnku dra sorrsniz hemen
october Sevgiiss umutlandırmak istemem ama artacak gibi duruyor. sen de biliyorsun ki negatifse 1.20, 2.30, 0,5 falan çıkıyor. 3,15 artmaya çok müsait 😍
Sevgiiss Eldgrn evet arada bronşit olmuşum doktor kesinlikle kesme dedi antibiyotiği dedi arada kaldım
Mamiko_2020 Aayyy kız artar tabi yani inşallaahh,artmaya çok müsait bi değer çok gördüm burda öyle 😍🥰
Sevgiiss Patito__ bu verdiği kullanılmıyor 2 gün içtim içime kurt düştü ciddi bronşit olmuşum. Yarın kan versem kaç çıkması lazım
Patito__ Sevgiiss bronsitte cok onemli cnm bende oldm hala azcik usuteym cigerlerime kdr agri cekiorm, onuda aksatmamak lazim belki ilacini degisir bence yarin kan verin siz yukselirse besi gecer diye tahmin ediorm ona gore farklı tedavi verir. Normalde bekle derdm ama ilac icin bence bekleme yarın verin. Varsa mtlaka yukselir diye dusunuorm.
Mamiko_2020 Sevgiiss ileri ki zamanlarda gösterir o zaman 🥰ama bence var çok çookk rahat yükselecek değer❣️2 gün sonra kesinlikle tekrarla
Mamiko_2020 Sevgiiss aşkım bu sefer sağlıklıda olsa tam artış göremezsin moralin bozulur 🥰bence yarında sık dişini diğer gün ver 🫶🏻
yasemin_ysmn ikinci yumurtlamadan sonra 11.günde. tabi yumurtlama dahil 3 gün peşpeşe de değerlendirmiştik