akidesekeri Babybimmm emziriyorsanız bu da bir çeşit korunma yöntemidir ama tabii ki belli olmaz tedbir almak lazım. Hastanelerde aile planlaması oluyor isterseniz oraya bir tanışın
Defnezumramom Ebebeg eşim bana mümkün değil ben kendimi biliyorum diyordu bi öğrendim ki 1.5 aylık hamileyim bizde geri çekilmeyle korunuyorduk😊😊
Bal1bal Ebebeg hahahahha saf ben eşimde diyordu sen bana güven diye oğlumu emziriyodum o ara ne zaman memeden kestim 2 3 ay geçti eşim gidip spiral taktırmamada müsade etmedi bana güven dedi bir baktım hamileyim şok oldum zevk suyundan bile hamile kalına biliyormuş neysem olan oldu sağlıkla sıhatle gelsin bebeğim
Rabiamina Ebebeg hanımefendi geri çekilme zaten korunma yöntemi değil. Hamile kalmışsınız gelmiş burda millete soruyorsunuz. Eşinizle birbirinize sorun o zaman. Ben size kötü bir şey de yazmadım. Gereksiz post açan sizsiniz size yorum yapanlar değil.
Zeynep9120 Ebebeg banane cnm ne rahatsz olcam az bakayım dedim de yorumlara neyine diretiyosun git kocanla hallet post açma madem tersliyosun bide milleti senle aynı olanlar tabi var zaten yuzde sekseni geri cekılmeyle kalıyor herkeste bnu yazmış sen halen kocam emindi diyorsun komiksin🤣
Zeynep9120 Delihatunnn kocası korunuyosa bu kdar eminse ozaman aklıma baska bsey geliyo onu söylettiricek bize oda bize yaksmaz gidip kocasyla halletsinn burda post acıp ona buna saldıracağına gitsin kocasını gırtlaklasın🤣🤣🤣
Delihatunnn Zeynep9120 yoook deme oyle biz kocalarimizdan mutsuz oldugumuz icin gelip onu lincliyoruz normal olan o da biz anormaliz 😅😅😅😅
huysuz__ Ebebeg ilki geri çekilme kaza durumu yok, ikinci bebeğim prezervatif ile oldu😅. 3 sene aynı yöntemle korundum 3. Bebiş içim 4 ay mücadele ettik anca oldu. Olacağı varsa oluyo, yoksa da naparsan yap olmuyor nasip🥰
Eylley huysuz__ aynen dediğiniz gibi bende spiralle hamile kaldım son çocuğumda da 4 yıl ne denediysek olmadı. Yaşayacak ömrü olan geliyor.
gamseliii Ebebeg valla ben de 4 sene geri cekilmeyle korundum, planlı olarak korunmayı biraktigim ay hamile kaldım. Bence mutlaka esiniz farketmemistir.
Momcrn Ebebeg ahh canım ben 3.ye hamile olduğumu öğrendim bugün bizde öyle korunduk bide ben 6ay oldu doğum yapalı çok korkuyorum ya dikişlerim taze sayılır
Hasret18ayaz Ebebeg bende kürtaj sonrasi zoraki korunuyordum kızım supriz yapti bana hayatimda aldığım en güzel hediye oldu
gizzzy35 Ebebeg Ben 🫣 Yani oğlum var 32 aylık düşünmüyorduk açıkçası 12 haftalık hamileyim. Bizde çok şaşırmıştık ama olmuş iyi ki olmuş. Bu arada ben spiral falan da taktırdım ama maalesef vücudum kabul etmiyor 🙏
gizzzy35 Babybimmm Siz çok hissetmiyorsunuz çatala yatırıyor doktor hallediyor 🫣 Ama benim vücudum kabul etmedi attı spirali ve kanama çok yaptı ne yazık ki