Kezbankafa OznurCamyaran14 kaybolmaz ama büyüme yapabiliyor malesef. Yakın takipli olun her zaman. Erken doğuma sebep verebilir demişti benim doktorum. Ben ameliyat olup öyle hamile kalmıştım. Benim baya da bi büyüktü
Zuhal_Y OznurCamyaran14 2 adet 3 ve 2 cm hic bisi olmadi buyumedide hatta 1 kere varligindan bahsettiler bidada hic gormediler. Korkma canim cok.buyuk degil takip edersin kontrollerde
BabyPelargos OznurCamyaran14 rahim agzımda kendiğilinden beliren 5cm miyom var. Riskli gebeyim22. Haftadayız kan sulandırıcı da kullanıyorum. Allah’ın izniyle atlatıcaz. Sıkma canını :)
FESRACAN Ben de de miyom var dedi doktor hamilelikte kuculme erime olmuyor buyuyebilir dedi ama zarari olmadigini soyledi doktorum
OznurCamyaran14 FESRACAN Benim daha öncesinde yoktu hamilelikte görüldü doktorum hamilelik yok eder dedi inşallah öyle de olur 🙏
Meltemanneolsun Benim de gözüktü 2,5 cm dedi hamilelik döneminde %60 büyür dedi doktorum erken doğuma sebebiyet verebilirmis o yüzden kontrol edilecekmis sürekli
Endoplazmik Kezbankafa canim kuzenimden varmis zor yerde imis ameliyat olmalı imis sen nerde oldun zor mu
OznurCamyaran14 Zuhal_Y Benimde ilk kez söyledi bu doktor farklıydı kendi doktorum ne diyecek bilmiyorum Umarım bidahaki kontrole kadar kaybolur🙏
Kezbankafa Endoplazmik benim de rahmin içindeydi. Kapalı ameliyatla 4 saate yakın sürdü. Antalya Eğitim araştırma da oldum ben ameliyatı