Babynurse12 mihraninannesi55 ben de öyle düşünmüştüm, hakkımızda hayırlısı olsun bebişlerimiz nasıl sağlıklı geliceklerse o olsun 😊
Ayyildiz1 Melis1140 sağlıklı doğum ve sonrası nasip olsun, doğum şekli ile ilgili birşey konuşmadık ama yönlendirme yaptı mı hiç sezaryene
Melis1140 Ayyildiz1 normal istiyoruz zaten 40 a kadar bekleriz dedi 1 hafta daha bekleriz dedi 41 den sonra riske atmayız dedi
Ayyildiz1 Best-ak fotoğraf ekleyemedim, gece yatışı vardı içinde sezaryen ve normal doğum için, bebeğin ilk muayenesi vardı, 1. Katta fiyat için odalar var oraya sorup ordan almıştım broşürü. Tabi kötü yanı fiyat sabitlemesi yok hastanede
Kulker mihraninannesi55 5 yıl önce ilk bebeğimin canan hanım doğumunu yaptı çok memnun kaldım 2. Bebeğimi de baştan beri kendisi kontrol ediyor çok memnunum. Oldukça güler yüzlü ve gerçekçi doğal bir doktor sağ olsun her sıkıntıma yardımcı oldu.
mihraninannesi55 Kulker suan 30+4 teyiz en başindan beri canan hocaya gidiyorum ama burda onun hakkinda yazılan çok kotu yorumlar okudum biraz tedirgin olabiliyorum ama herseyi tane tane anlatan bilgi veren bi doktor hastasıda çok fazla randevulari hemen doluyor insallah hayirlisiyla onunla taamamlarim bu süreci 🙏🙏
daisy_05 mihraninannesi55 Ben 3 sene önce kendisinde doğum yaptım. Şimdi yine ona gidiyorum. Biraz soğuk durabilir ama işini iyi yapıyor. Ayrıca bütün kontrol randevularına kendisi çağırdı. Numarasıda var bende. Gereksiz hiçbir şey istemez. Hastanedende doğum sonrası olarak çok memnun kalmıştım.
mihraninannesi55 daisy_05 daisy_05 Beni hiç kendisi cagırmadı numarasıda var bende hep 1 aydan 1 aya olarak söyledi .Normal doğuma yaklasımı nasıl bir bilginiz varmı? cumartesi gününe randevum var bakalım
daisy_05 mihraninannesi55 kaçıncı haftadasınız başlarda da böylemiydi belki ileriki aylar diye çağırmamıştır bilemedim. 10. Haftam bu zamana kadar her kontrolde çağırdı tam 10. günde olacak şekilde ayarlamaya çalıştı hatta. Normal doğum yanlısı bir doktor diye duymuştum. Benim doğumum zorunlu sezeryan oldu. Buna kendisi direk karar vermedi suni sancıda olabilir demişti. Kendi gittiğim perinatologu arayıp bana randevu aldırdı ve oraya gönderdi. Normalde öyle randevu bulması imkansız özel muayenesi olan bir perinatolog. O muayene edince buradan direk hastaneye geçmemi ve sezaryan olmamı söyledi sebepleriyle açıkladı. Benimde aklımda hiç soru işareti kalmadı.
mihraninannesi55 daisy_05 32.haftamdayım suan yarin gidicez kontrole Belki nst isteyebilir ara ara kramplarım oluyor . bebek pozisyonu uygunsa Benimde normal dogum için şartlarım uygunsa ilk olarak öyle ilerlemek istiyorum yarın düsüncelerimi söyliycem insallah güzel geçer ,Etrafımda destek olacak kimsem yok dogru dürüst sezaryen olursam Kimseden fayda göremiycem 🥲
daisy_05 mihraninannesi55 inşallah gönlünüze göre olur. Sağlıkla gelsin bebişiniz. Sezaryen sonrası zor oluyor cidden ama hayırlısı işte yapacak bişey olmuyor bazen. 🫠
sultanlar BusZeyRas bende Medipol pendige gidiyorum Esra hanıma memnunum bir sorun yok ama diyelimki gece doğum başladı , kendi doktorumuz yoksa ücretlemi geliyor tam anlamadım