ozlem_2727 Merhaba hanımlar benim sorum 2 sağlıklı gebelikten sonra pıhtılaşma çıkan oldu mu neler yaşadınız acaba? 2oğlum var 2 ay önce kürtaj oldum genetik ve pıhtılaşma testi verdim ama böyle bişey yaşayan var mı merak ediyorum
Elif-ada- ozlem_2727 Bende aynıyım iki oğlum var bitane daha olsun istedik 9+5kalbi durdu kürtaj oldum Ekim ayında tekrar hamile kaldım kimyasal oldu pıhtılaşma olacağı aklıma gelmemisti yaptırdım ve pıhtılaşma cikti bende 2 sağlıklı doğumum var olmaz sanıyordum ama malesef oluyormus
ozlem_2727 Elif-ada- yaaa büyük geçmiş olsun ben hiç denk gelmedim o yüzden buraya bir sorayım dedim bende ekstra kronik hipertansiyon da olduğu için başıma gelecekler düşüncesi var malesef bir sorayım burda da dedim bende 23 ekimde 9+3 olması gerekirken 6+3de gelişip bebek sadece detaylıda 5+6 gözüktüğü için kürtaj olmuştum bende de çıkma ihtimali yüksek o zaman
Elif-ada- ozlem_2727 Bende olmaz demiştim ama çıktı her ihtimale karşı yaptırın isterseniz inşallah iyi çıkar Buarada sağolun sizede geçmiş olsun
ozlem_2727 Elif-ada- teşekkür ediyorum testi verdim aslında 5 gün oldu ama beklemek çok zor gerçekten
Elif-ada- bebeksimom Evet devlet hastanelerinde yapılıyor ama her hastanede bu tıbbi genetik bölümü yok MHRS den bakabilirsiniz size yakın hastanelere