Selen2688 Tugce1803 canım benimde 6ocak adet tarihim 20ocakmyumurtlama pazar kan verdim ama çıkmadı yarın tekrar sağlıkocağında kan vermeyi düşünüyorum 3şubatta diğer adet tarihim
Tugce1803 Selen2688 yaa aramızda hem adet hem yumurtlama olarak 1 gün var beklenen adet tarihimizde aynı inşallah güzel sonuçlar alırsın haberlerini bekliyorum😍🙏🏻🙏🏻
Selen2688 Tugce1803 kafam çok karışık proğram olarak calendar yüklü bende onda 14.gün yumurtlamam 20ocak ama tutmuşmudır bilemiyem çünkü 2gün korunmadık 20ocak ve 22ocak öncesinde dişimi çektirmem gerektiği için değerlendiremedik hayırlısı cnm ☺️
Selen2688 Tugce1803 sağlıkocağında kan verince gece 12den sonra internete düşüyo cnm yazarım buraya 😉
Sarem Tugce1803 9 ocak son adet 5 şubat beklenen adet tarihim 18-20 ocak arası yumurtlama Bel agrısı belirtim olmuştu. Akıntım hala devam ediyor. Yumurtlamanın 8. Günü kan verdim 1.20 idi.
Sarem denizannee canım bende sabah yaptım 2. Çizgiyi göremedim 2 saat sonra belli belirsiz çıkmış. 2 gün önce kanda baktırdım 1.20 idi
denizannee Sarem 2 saat cok fazla. Testin uzerinde de yazıyor zaten ilk 10 dakika içerisindeki çizgiler ciddiye alınmalıdır diye...
Aynuryilmaz Tugce1803 inş hayırlı haberlerinizi alalım Allahım düşmanımın kucağını bile boş bırakmasın Rabbim evlatla sınamasın hiçbir kadını ben 3 aylık evliyim 2. Ayimda oldu ilk ay reglm düğün günüme denk gelicek diyeilk defa geciktirici almıştım almaz olaydım dengemi alt üst etti rahmimi kalınlaştırmış ilk ay olmadı bu yüzden cevrenizde genç kız evli bayan kim varsa söyleyin sakın geciktirici kullanmasinlar geçen ay da tutmasaydi bebek tedavi görecektim kalınlaşma dan dolayı bebek olunca rahim kendini yenilemiş Rabbimin işi pazartesi günü kesesini görürüm inş nolur dua edin sizlerde benim için 🙏🙏🙏
Ezo-masum Aynuryilmaz kaç haftalıksın cnm bende çok yeniyimde merak ediyorum kaçıncı haftada görülür bugün gittim ben 5 haftalık keseyi gördük sadece normal mi acaba
Brcrtny Tugce1803 bende bekliyorum canım hayırlısı inşallah😇 4 Ocak regl 1. Günü 18 Ocak ovülasyon regl tarihim de 1 Şubat inşallah olmayız da hamileyizdir .. eğer regl olursam 5. Denememiz de boşuna olmuş olacak 2 şubatta hormon testi yaptıracağım .. hayırlısı 🙏🏻
Tugce1803 Brcrtny anladım canım ben ilk kez denedim bu ay ovulasyonu hayırlısı inşallah güzel haberler alalım😍😍