Momoftuna xEndless Vajinal mantarım onun sayesinde geçti 6-7 yıldır düzenli kullanıyorum çok memnunum.
Sevimli_06 xEndless Sebamed bilmiyorum ama doktorum bana bi tane vermişti parayla almıştım yanlız idrar yolu enfeksiyonuma iyi gelmişti yıkama jeli değil di sürülen jel di
xEndless Yazmelegi_ Gratisten aldım eczanede çok pahalıydı orda çalışanlarda bilmiyordu hiç.. haftada kaç gün kullanılıyor vs hıcbırsey soramadım
Turuncukadin Momoftuna sadece vajinal mantar için mi. İdrar enfeksiyonuna falan iyi gelir mi bilginiz var mı
xEndless Momoftuna Bende kaşıntı ve yanma yok sadece yeşil akıntım var fitil verdı doktor ama fitilden sonra daha çok arttı o yeşil akıntı sanki.. Bu akıntıya da iyi gelir mi acaba ?
Momoftuna Turuncukadin kullanırken idrar yolu emfeksiyonu oldum ben bence ona çok iyi gelmiyor.Benım doktorum da enfeksiyon için nioli yağı önerdi
xEndless Sevimli_06 Ben tahlil verdım kültürle beraber çıkmadı bişey ama yeşil sarı akıntım var diye doktor hem fitil verdi hemde sebamed ürünü önerdi.. İnşallah iyi gelir de yeşil akıntıdan kurtulurum
Turuncukadin Momoftuna ay onu da kullanıyorum ama tam bir etki gördüm diyemem. Her gün mü damlat dedi sana
Momoftuna xEndless hiç bilmiyorum 🤷♀️ fitil sizin enfeksiyonu sökmüştür o yüzden akıntı çoğalmıştır bence
Turuncukadin Momoftuna faydasını gördün mü peki ben de denesem. Marka vs fark eder mi acaba. Bu arada tedavi oldum ama tekrarlamaması için önlem almaya çalışıyorum çünkü çok tekrarladı
xEndless Momoftuna İnşallah öyledir hamile olmasam takmam bu kadar kafaya ama bebek ıcın korkuyorum daha 19 haftalığım
Momoftuna Turuncukadin hülya kayhan markasının nioli yağı bence faydalıydı zaten çamaşıra 2-3 damla damlatınca bile gün boyu bi ferahlık veriyor . Ben o pahalı diye bitince farklı bi marka aldım ama o hülya kayhan kadar etkili çıkmadı