keyfimin-kahyasi-misin Kizlar hamilelikte tansiyon kaç olmalı ? Düşüğü veya yükseği . 10/6 çıktı Benim doktor bakmadı Bakan ebede bişey söylemedi
Elis27 keyfimin-kahyasi-misin normal Dr 14.8 14.9 seviyelerine çıkınca normal görmüyorlar sanırım çünkü benim idrar protein de eser çıktı Dr bu problem değil 1+ veya 2+ olunca önemli ve tansiyon takibi önerdi tansiyonun 14.8 14.9 olunca gel dedi .
mervedmrcn keyfimin-kahyasi-misin benim hep düşük 8/4 9/5 bazen 7/3 ama doktorum yüksek olmadığı sürece sıkıntı yok demişti. Düşük tansiyon sadece halsizlik yorgunluk yapar o da hamilelikte normal 14-15lere çıkması sıkıntıymış yani doktorumun söylediği bu şekildeydi siz yine doktorunuza danışın mutlaka
Deniiizzz keyfimin-kahyasi-misin tabi ki doktorunuza danışın en önemlisi onun ne dediği ama benim doktorum yüksek tansiyonun risk olduğunu söylemişti gebeliğin erken zamanlarında düşüğe ileri ki zamanlarında erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş. Ama tabi gebelik dışı durumlarda da bilirsiniz her zaman yüksek daha risklidir pıhtı ve böbreklere zarar verme durumu olduğu için. Bu durumlar da hemen doktorunuza danışın. 🌺
Elis27 keyfimin-kahyasi-misin bence düşük tansiyon problem değil düşük olma sebebi sizin yorulmaniza vs bağlı benimde şuanda öyle çıkıyor ama ölçen alet dünya sağlık örgütüne gore tansiyonunuz normal diyor .