Merve8155 ben cok belirti hissettigim aylarda hep negatif gordum 2.5 yil olmadi öğrendigim ay esimle diyete baslamistik ama biraz gobek yaptik falan diye spor yapiyodum ip atliyodum iliskide bile giden zaten gitmistir diye yatmadim bile diyet derken de protein agirlikliydi karbonhidrat falan da yedim ben esim yemedi ama dozundaydi uykumuz cok duzenliydi ki o ay tartismistik bence ovulasyonu kacirdim gibi gelmisti ama demekki âdetten sonra olmus 1 hafta kala icime suphe dustu sporu biraktim nolur nolmaz diye yani hic olmiycak bi ay oldu sanki oyle guzel bi zamanda oldu ki bide hani diyolar ya cocuk istediginde degil ihtiyacin oldugunda olur diye oyle gercekten 6 gun varmis daha senin zaten erken aslinda stres yapma beslenmene dikkat et paketli gidalari falan tuketme bence bi sure hormonlarimizi etkiliyolar cunku uykunu duzene sok tabi hepsi esinle birlikte sonra zamani gelince o olucak hep oyle dusun Allah kulunun zannı uzere insaAllah en yakin zamanda bu guzel haberi alirsin 2025 te anne olursun saglikla 💖🌸