danla2711 helloandhello afiyet olsunn şuan çalıştığım için kahve fotoğrafım yoktu ama geçen yaptığım sunumumu atayım bende🥰🥰
Nur67 helloandhello teşekkür ederim sizin de oyle kelebekli peçeteden bende de var çok seviyorum o peçeteyi 😍😍 emojileri pinterestten alıp fotoğraflara kaydediyorum sonra kopyala yapıştır işlemiyle kullanabiliyorum tüm iphonelerde oluyor diye biliyorum 🩷
helloandhello Nur67 bende bayılırak aldım Nurhan Home Collectıon sayfası var Trendyolda çok güzel sunum peceteleri var ordan aldım ben sizde mi o sayfadan aldınız ?😌 tamamdır bende deneyeceğim 😍
Nur67 helloandhello evet bende ordan almışım 6lı olarak gri çizgili olandan da almıştım ben hatta 2 tane felan gelir bu kelebekliden diye düşünürken bir adet gelmişti 😁🩷 deneyin mutlaka çok tatlı oluyor..
Ebru_ebru helloandhello Afiyet olsun hepinize çok güzel duruyor sunumlar. Maalesef kahve aşığı ben içemiyorum 🥹
helloandhello Nur67 daha da alacak gibiyim size bir sayfa daha önereyim moon dizayn orda da çok güzel sunumluklar var bakabilirsiniz 😍
helloandhello Ebru_ebru geçici oluyor onlar hamileliğin başındaysanız normal ilerleyen zamanlarda geçiyor genellikle 😍