tudem dolunay_6 göğüs pompası diye değil, mesela birgün sadece avent var, bir gün lansinoh ürünleri gibi
Alyamerve tudem tşkler beklıcez bakalım :) depend kaldı ihtycm ama olsun hnebaska seylere girerse ındırım alırım :))
tudem Alyamerve benim de az kaldı, bez ve ıslak mendil gbi. Unibaby yenidoğan ıslak mendil sadece 10unda mesela, prima dışındaki dğer bezler de sadece 25inde. Onları beklicem, ama yine hergün birşey bulunabilir, çünkü indirim psikolojisi:)
Nurhayat1212 Kizlar sitesini bulunca indirimi gorunce buraya yazinda herkes faydalansin bizde bakalim😁
tudem Alyamerve Hayır sadece hergün hangi ürünlerde indirim olduğu var, fiyatlar zaten site fiyatları. Yani şuanki fiyatlar üzerinden %28 olacakmış.
Alyamerve tudem hadı bakalımm beklıyorus gerçi hersyı aldım yaa e bebektende aldıgım col seyler uzulurum aynsı olırsa 😬 olsn baska türünün baska ayını alırız değil mi 😬
Ceylaerva Kızlar şubat indirimi ay boyunca devam eder ay kaç çekerse indirim pranı ona göre olur bu ay %28 olacak.1’inde tüm prima bebek bezleri ve korbel ürünlerinde
Mervus Ceylaerva canım baby plus ve Philips avent günlerini görebiliyor musun 🤗 rica etsem görebiliyorsan söyleyebilir misin 🤗 bebek arabamı ve emzikleri alıcam da bari indirime gelsin🙈malum masraflar....
BurcuY Ceylaerva canım sende kağıt varsa hızlı resim olarak aşağıdaki gbi paylaşır mosın bizimle de canım Google’den fotoğraf yükle diyorsun aşagıda hızlı resim vesayet bağlantılar çıkıyor onlardan herhangi birine tıkla dosya seç diyor resimleri seç aşağısında yükle diyor o şekilde yükle url sini kopyala yapıştır canım
Gulsum2308 Ceylaerva canım joienin indirimleri hangi gün biliyo musun yaa bende park yatak almak istiyorum ama indirim gününü öğrensem çok iyi olucak