Brgmde Sona doğru boşalıyor cünkü genelde etlik şehir hastanesi. Kzılar randevu alamıyorum ve bebeğe baktırma zamanım geldi. 15 gün önce iptal etmeme rağmen iptal kabul olmamış randevuya gitmemiş gözükmüşüm sebebide bu
ASE6154 Brgmde randevusuz gideceğiniz zaman sabah poliklinik açılmadan giderseniz sıra alıp girme şansınız olur akşam alırlar mı bilmiyorum
[silindi] Brgmde sabah erken saatlerde sıra alırsanız zaten çok erken saate vermiyorlar ben de bazen randevusuz gittiğimde erken gidip kayıt açtırıyorum, öğlene doğru anca girebiliyorum
Eylul41 Brgmde ben randevusuz acil durumlarda gittigimde alindim . Sagolsun doktorum insiyatifli perinataloji doktoru ne zaman gidersem gideyim en ufak sanci kasilma farkli bir sey hissettigimde sabah aksam farketmezksizin aliyor
Brgmde ASE6154 yani 16. Dan sonra bomboş oluyor tam tersi genelde 8 gibi yoğun benm gittim hastane bi şansımı denesemmi diyorum
ASE6154 Brgmde yani siz bilirsiniz şansınızı deneyin, bende 2. Doğumumj şehir hastanesinde yaptım oraya takipliydim hep aynı doktorla devam ettim randevu bulamayınca sabah açılmadan gidip sora alıyordum. İnşallah gittiğiniz saatte bakar😊
Anonimee61 Brgmde 4 buçukta doktor çıkıyor bakmazlar sabah gideceksiniz hastaneye sekreter yardımcı olur o zaman hastanenin boş olma sebebi zaten mesai bitimi yaklaştığı için