T-159 Hatis81 ilk gebeligimde doğuma giderken toplam 38 haftalık 14 kilo almıştım simdi daha 12 haftaligim mide bulantilarindan verdim 2 kilo bakalım bunda ne olur ama sen sanki biraz fazla almışsın bana öyle geldi yediklerine dikkat etmiyor musun yada iştahlı misin bazı kişilere su içse yarıyor sizde mi öylesiniz 😊
mcansu Hatis81 dikkat etmenizde hatta diyetisyen desteği almanızda fayda olacaktır. Henüz uzun bir yolunuz var bebek yeni yeni kilo almaya başlayacak şimdiye kadar aldığınız kilolar bebekten ziyade sizin aldığınız kilolar. Gebelik şekerine mutlaka baktırın riske atmayın. Çok zayıf dahi olsanız (vki 18in altında olacak kadar) 12-16 kilo önerilen aralık. Normalde doğuma kadar tavsiye edilen 10-12 kilo arası. Biraz daha sağlıklı gitmekte fayda var
Kocamanailem_ 28 haftada 10 kilo aldım çok dikkat etmeye çalışın benim gebelik şekerim sınırda çıktı yediklerime dikkat ediyorum
Hatis81 T-159 normalde ideal kilo aralığındaydım hep kilolu biri değilim ama bu 2. Trimester da iştahım açıldı çok yiyorum sanırım
Gokturkmom_ Hatis81 Doğuma +14 kilo ile girmiştim, biraz dikkat etmenizde fayda var yoksa biraz fazla ağırlaşırsınız
yrncgl 38+2 22 kilo aldım 63 ile hamile kalmıştım şuan 84 85 kiloyum🫣 cuma doğumum var bir şekilde giderler inşallah amaaan 😄
100924 Hatis81 toplam hamileliğimde 20 kilo aldım doğum yapalı 8 gün oldu 10 kilosu gitti bile o yüzden pek takmayın kiloyu sağlığınızı etkilemiyorsa tabi
qamze35 Hatis81 21 haftalığım 3 kilo aldım tiroid ve kilo problemim olduğu için diyetisyenle devam ediyorum
Minat9496 Hatis81 bende 10 kilo almıştım senin haftan da , şimdi 37+6 , yarın 38 17 kilo ile devam ediyorum ilk bebeğim de de 17 kilo alıp tüm kiloları 6 ay içinde vermiştim bakalım bunda nasıl olacak
Melike1001 Hatis81 23 haftalığım 7 kilo aldım doktor Bi dünya laf söyledi kendisi çok sevmiyor da kiloyu 😁
T-159 Jasmine2426 verdim zumba yaparak evde ve sağlıklı beslenerek hamilelik oncesi kiloma geri döndüm şimdi ikinciye hamileyim