Kumsal28 Seyma63_ var canım hayırlı olsun benimki bundan çok çok silikti bı kaç saat sonra tekrar yapınca koyulasti şuan 17+5 çok şükür darısı başına 🥰🌸 yeni yılın sana hediyesi 😁
Seyma63_ Kızlarr daha bat 2,ama mülakata girmek için para yatırmadan test yapayım dedim 5 saniye sürmeden çıktı🥹🥹prodoctor marka
Marsilyasabunu Seyma63_ bende bu testi kullandım doğru çıkıyor benimkinde direk çıkarmıştı bi de regle 4 gün vardı o halde doğru sonuçtu
betulcanas Seyma63_ hayırlı olsun canım 🤗 doktorum pozitif de yanılma payı çok az genelde negatifte testler yanılabiliyor demişti🌸
Seyma63_ Kumsal28 inşallah vardır canım🥹 çok mutlu oldum,inşallah sende sağsalim kucağına alırsın minnoşu😘☺️
danla2711 Seyma63_ ayy teste göre hamilesin canım hayırlı olsun hastaneye git kan verr 🥰🥰 ben 1 haftalık bir gecikmeyle böyle bir çizgi görmüştüm sen kaç gün geciktin🥰
Seyma63_ danla2711 inşallah vardır kuzum, benim daha 2 günüm var. Polislik mülakatına gireceğim çocuk istiyodum ama olmuyodu rüyamda gördüm kalktım test yaptım 🥹 böyle çıktı
Minnakpopus Seyma63_ ayy sende benim gibi desene 🫣 özel harekat alımı varken mülakata gireceğim zaman hamile olduğumu öğrenmiştim şlk gebeliğimde 4 sene durdu durdu bu zamanu bulmuştu 😂😂
danla2711 Seyma63_ yaaa inşallah bak hadi bekliyorum sende bugünden hediyeni almış olursun ama sağlık ocağına gitme yarında tatil anca perşembe çıkar sonucun sağlık ocağına gidersen😂 sen direk hastaneye git gebelik şüphem var başım ağrıyor midem bulanıyor ayakta zor duruyorum de 🥰
bengonca Kan vermek oruca engel değil.. bizi de heyecanlandırdınız. Hayırlı sağlıkla olan gelsin. 🌸 kan testi verin mutlaka. Folik asite biran önce başlamanız lazım çünkü
Seyma63_ bengonca orucu bozar diye biliyorum ben canım ama 🥹 sorayım bozmazsa hemen kan veririm yazarım
Ahgy Seyma63_ Allah kabul etsin canım ama kan vermek orucu bozmaz abdesti bozar. Vücuduna herhangi bir serum ilaç vs alırsan bozulur
bengonca Seyma63_ sor tabi. Öyle olsa hastaneler ramazanda bomboş olurdu.. sağlıkla hayırlı olan gelsin inşallah 🌸