Cerenimoow Kızlar küçük bi oğlum var sürekli onun peşindeyim gün içerisinde çok aktifim şimdi 16 haftalık gebeyim geçen haftadan bu yana 1 kilo vermişim bu durum normal mi ya
Cerenimoow Pamuk benim bulantılarım olmuştu fakat kilom sabitti yeni yeni almaya başladım oda gidiyor geri 😅 ayrıca sizi ilk gebeliğimden hatırladım sanki gebelik şekeriniz vardı sanırım baya bi konuşuyorduk bu konu hakkında 😅
Pamuk Cerenimoow Evet evet gebelik şekerim vardı ama o kilo verdiğim haftalarda yoktu.Ilk zamanlar hicbirsey yiyesim gelmiyordu. Ya ben herkesle konuşmuşum herkes hatırlatıyor ama ben hafızamı kaybettim galiba😂
Mavikizkaracocuk Bende hiç kilo almadan devam ediyorum sürece. Belirtileriniz nasil onu merak ediyorum bende hafif kasık ağrıları dışında sanki hamile değilim
Cerenimoow Mavikizkaracocuk kaç haftalıksınız ilk dönemler bulantım oluyordu kimi zaman kusma yaşıyordum kasık ağrım hala az da olsa devam ediyor birde akıntım çok
Mavikizkaracocuk Cerenimoow 15+5 bugün. Benimde başlarda vardı ama şuan sadece nadiren kasık ağrısı var normal demek ki