Eda001 Kızlar sol yan boşluğumda bir ağrı var. Yürüdükde bacağımı haraket etdirdiğinde ağrıyor. Uzanınca geçiyor. Amma kuçuk ağrı uzanınca da oluyor. Sol tarafımdan karnıma ve belimə doğru yayılıyor. Ola bilirmi hamilelikten?
Zananur Hilal_2302 benim de ne yazık ki kalbi durmustu iki düşük de yaşadım çok Şükür şimdi 14haftalik hamileyim ve dört tane de kızım var sağlıkla geldiler çok Şükür ama doktor gozetimin de ol Allah’ım bir daha yaşatmasın 🥰 bacım
Sibel_burgu Hilal_2302 benim de bebeğim Vefat eti iğne kulanmama rağmen şimdi hamileyim iğne kullanıyorum bi sıkıntı olmadı bende çok korkuyordum ama ALLAH nasip edince kimse önüne geçemez korkma Allah’a güven daha doğum yapmadım ama pazartesi günü yatış verir doktor 40 haftalık olucam
Gizemkaraa Hilal_2302 merhaba benimde 2 kaybım var 😔 şuan tekrar hamileyim 28. Haftaya girdik kan sulandırıcı iğne ve kan sulandırıcı hap kullanıyorum çok şükür şuan bebeğim sağlıklı her şey güzel gidiyor bende sizin gibi korkuyordum halada korkuyorum doktora gidince görünce işim rahatlıyor korkular gidiyor.
Hilal_2302 Gizemkaraa allahım banada nasip etsin inşallah lütfen banada dua edin 🙏rabbim çocuğunuzu hayırlısıyla kucağınıza alın inşallah
Hilal_2302 imcakir ya çok sevindim hayırlısıyla kucağına al inşallah lütfen banada dua edermisin rabbim banada hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin
imcakir Hilal_2302 tabi🤲🏻 amin canım inşallah sende hayırlı zamanda güzel haberler alıp sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🤲🏻🌸❤️
Hilal_2302 Eda001 hayırlı olsun canım rabbim banada nasip etsin bugün benimde bel ağrısı yoğun akıntım ve göğüs hassasiyetim var ara ara kasıklarımda ağrıyor
Krmlo Hilal_2302 Merhabalar benimde aynı değerlerim sizinkisiyle ama prof drla perinatogla ve kadın doğumcuyla konuştuğumda iğne ve hap gibi herhangi bir şey kullanmaya gerek olmadığını söylediler sadece bir tane kadın doğumcu yatkınlık olma ihtimaline karşı iğne ve hap dedi kafam çok karışık size ne dediler
sagliklagelbebegim Hilal_2302 suushn Nazli1334 imcakir Patito__ Dilekediz Keug0 Edadaada Elif-ada- ykaya18 morcivert11 Nazli1334 veekbra Dorammm Hizliveofkeli imcakir Krmlo