BurcuuA 22+1 günlüğüz seyirmeler oluyor pıt pıt diye bebeğim mi acaba çözemedim bu haftada hissedebilirmiyim ki ilk hamileliğim
kizbebekannesii BurcuuA ay kıyamam millet 12 haftalıkken kesin hissettim size ne fdiye çemkiriyor her yerde siz 22 olmuşsunuz acaba mı diyorsunuz bu naifliğinizi çok beğendim 😊 sorunuzun cevabı da evet o bebeğinizdir artık gayet hissetme haftalarındasınız haftaya daha da çok baya döndüğünü falan hissedersiniz hatta bence. Benim de ilk gebeliğim 21 de hissetmeye başladım 🥰
Srfn11 BurcuuA Benim 17. Haftamda basladi 20. Haftadayimmhareketleri baya bi belirgin genelde dumduz yat o zmn dha cok anliosun hareketlerini😍😍😍😍😍
BurcuuA Seymaemre gaz diye düşündüm ama gazım olduğu zamanda anlıyorum bu çok değişik bişey azda olsa şuanda hissetmem mükemmel bişi 😊
BurcuuA kizbebekannesii 12 haftalarda hisetmek te çok saçmalık ya 😁 emin olamadım ondan sordum minik pıt pıtlar oluyor bazen elimi koyuyorum azıcık tekme gibi bişi oluyor 😊
bkocak10 BurcuuA bende ilk Zamanda gazım var sanıyordum tuvalete gidiyordum geçmiyordu 😄😄meğerse kuzummuş☺️Şimdi 27 yiz hiç durmuyor kıpır kıpır☺️
kizbebekannesii BurcuuA tabiki absürt o haftalarda cocuk zfn kac gram eli ayagı ne kdd ama işte insanlar ısrar ediyor bir de değildir diyince kızıyor 😂 sen artık yavas yavas baya hissedersin benım bgun 23+6 ve gunun belli saatlerinde resmen döndüğünü bile hissediyorum git gide şiddetleniyor hareketleri ❤️
Srfn11 BurcuuA Ama herkesinki farkli bebegim bu yuzden korkma hic bnm bebiste biraz iri olucak gbi duruyo ileride gidior ondnda olabilir😂
BurcuuA Srfn11 ay ne güzel allah kucağına almayı nasip etsin kuzum benimki haftasından 1 gün öndeydi bakalım 10 gün sonra kontrolde ne durumda olucak 😊
Srfn11 BurcuuA Masallah kuzucuguma yaaaaa 😍😍 hic korkuo telaslanma yaniiii esinde hakli bu kdr uzerine dusme sakinan goze cop batar herkesin vucut yapisi hamileligi cok degisken oluyor kuzum 😊😊
AlininAysesii Bebektir tabii o, ben ilk önce 16’da hissettim, 20+6’da yedim ilk tekmeleri, o gün bugündür durmuyor bebişim 😂 şimdi 21+4’düz 💙🧿
BurcuuA AlininAysesii bende hafiften tekme gibi hissediyorum bikere elime tekme atar gibi oldu ama erken olduğunu düşündüm için emin olamadım demekki minik yaramazmış o gaz değilmiş 😁
Adenbebek AlininAysesii 16+3 um bazn pıt en çokta bi yere toplanma kayma gıbı bısey oluyor ikinci gebeligim ama unuttum bunlarmı yoksa hıssetmek ıstedıgım ıcınmı acaba takıntı yaptım ??:)
AlininAysesii BurcuuA Hareketleri de miniktir daha evet, karnımdaki dalgalanmaları görebiliyorum ben ama, hemen telefona sarılıyorum 😂 şükür dün ilk defa gördü babası tekmelerini 😍 elimizi tutunca anlaşılmıyor ama dalgalanmalar gözle görülüyor 🧿
BurcuuA Adenbebek duydum kadarıyla ikinci hamilelikte erken hissediliyormuş bebişin pıtpıtı olabilir seninde 😁
BurcuuA AlininAysesii henüz babası göremedi bizim tekmeyi ama 1 hafta sonra daha net olur ben bile elimi koyunca hafif hissediyorum babası kolay kolay hissedemez diye düşünüyorum
BurcuuA Srfn11 Mayıs sonu Haziran başı dedi doktorum ama benim hesabıma göre Ramazan Arifesi geliyor bayram şekeri 😁