Fatmasm merhaba evet doğumum oldu , şükür korkulan hiç bişey olmadı. Benim ikinci sezeryanımdı kanama yapışıklık riskim vardı ama gayet güzel ilerledi ameliyat. Bilgili bi ekipti. Doğumumuz çok güzel geçti bebeğim de bende gayet iyiyiz. İlk gün biraz zorlandım tansiyonum yüksekti hep ama çabuk toparladım sonrasında bugün 6. Günümüz çoğu işimi kendim görebiliyorum. Doktordan ve kattaki hemşirelerden memnun kaldım ben çok yardımcı oldular her konuda , ilgililerdi. Ameliyat ekibi de öyleydi herhangi bi problem yaşamadım. Belden uyuşturma yapıldı ameliyattan çıkar çıkmaz su kahve içmeye başladım özellikle içmemi söylediler zaten sonda vardı sıkıntı olmadı , 8 saat sonra yürüdüm ilk gaz çıkışında çorba içmeme müsade ettiler , büyük tuvaletten sonra da katı yemeğe geçebildim. Bi gün kaldım sonra kendi isteğimle çıktım hastaneden , doktor reçete yazdı antibiyotik ağrı kesici pansuman malzemeleri vs. 40. Gün doktor kontrolüne çağırdılar. Odalar tek kişilik bu arada küçük ama yeterliydi bence tek gece için , odada sülemede yaptık , kapıya isimlik falan astık😅 sizde elazığdaydınız değilmi aynı hastanede yapacaktık sanırım doğumu aklıma gelenler bunlar başka sormak istediğiniz varsa sorabilirsiniz