Caqlasu Zeyneptuna Gerekli değil diye biliyorum ama bazı doktorlar istiyor. Ben 2li test yaptırmadım doktorum direk 3lü test yaptır dedi bende haftaya gideceğim bakalım.
Seda54 Zeyneptuna ben ikili yaptırdım sadece sanım 3 lü felan istemedi iyi çıktı şükür çünkü bide detaylı istedi onu da yaptırdık o da iyi çok iyi çıktı hamd olsun 🙏🏻🤲🏻
Aycankolay İkili test gibi anneden kan alınıyor daha detaylı şekilde inceleniyo ikili teste sorun yoksa doktor gerek duymuyosa yaptırmana gerek yok benim ikili teste sorun cıktı mecbur üçlü test yaptırıcam ama yaptırsanda bişey kaybetmezsin canım.
Caqlasu Zeyneptuna 14.haftadayım 15.haftanda git 3lü test yaptır dedi doktorum, başka hastaneye yönlendirdi. Eyüp Sskda yapılmıyormuş, Okmeydanı Ssk ya gideceğiz.
Pdr Ben ikili yaptırdım normal çıktı. 16. Haftada kontrolde 3 lü test haftası yaptıracak mısınız dedi ben istemedim. Ama ikili normal çıkıp 3 lü riskli olanı okudum sonra pişman oldum ama ne gelirse Allah tan. Sorun çıkmaz inş ayrıntılıya gireceğim 2 haftaya 🙂
Krbksrf 2 testin aynisi ultrosonda bakiyor kan aliyor ben 2 testi bisi cikmadi 3 lu yude yaptirdim sonuclari bekliyorum simdi bnm doktor istedi benden