kuzuannesi4234 Kızlar sizce bu ürün gerekli eve sadece park yatak alacağım onu da odadan odaya götüremem evde tekken reflü yatağı ile odalara götürürüm diye düşündüm ama sizce gerekli ki gereksiz mi alanlar memnun mu fiyatı 675 düştü
metemom_ kuzuannesi4234 çok gerekli valla ben hastahnede kullanmaya başladım bebeğim 4 aylık hâlâ kullanıyorum aşırı rahat kullanışlı gittiğim her yere götürüyorum bazen uzun yola çıkıyoruz arabanın arka koltuğunda yatıyorum bebeğimi mis
Elsa57- kuzuannesi4234 cantasiz düz yandan kenarları çıkanlardan aldım e bebekten 300 tlye 3 ay onda uyudu sadece elim kolumdu ucuz bir şey bakın cidden iş görüyor
Deeerya kuzuannesi4234 ben çantasız aldım bende heyecanlı bekliyorum😅 bakalım sevecekmiyiz yorumları iyiydi
Hulo2105 kuzuannesi4234 ben aldım oğlum hiç sevmedi kullanmadık duruyor öyle satıcam elimden çıksın diye
Elsa57- kuzuannesi4234 baby plus bebek eko reflü yatağını aldım şuan baktım diyeti 399 hayat kurtarıyor canım ama trendyolda daha uygunlari da var aynı tip bu modelde yanlar cırt cırtli çıkıyor büyüyünce yanları çıkarıp ayakta sallamaya kullandım ben al kesinlikle ben 3 günlüktu bebegim asla uyumuyordu bunu alınca üzerinde uyudu şükür demiştim 😂
Rabiul kuzuannesi4234 bende aldım3-4 kez kullandım kızım sallanmaya alıştığı için fazla yatmadı satıyorum