Buseozan23 Genetik testi kaç ayda çikiyor bana 2 ayda çikar dediler ama daha çikan yok ağlayacağım artık yardımcı olur musunuz bilgili anneler
Hasret_Erkan Buseozan23 canım bizim hafta hafta çıkıyordu sonuçlanması 2 ay sürdü siz niçin genetik test verdiniz ?
orkidemm_ Buseozan23 canım hep ben hem eşim verdi eşimin ki 3 ayı bulur dedi fakat benim pıhtılaşma testi 3 hafta sürmedi çıkması
Elif-ada- Buseozan23 Benim 3 haftada çıkmıştı hastaneye göre değişiyor sanırım yaptirdigim yer devlet
Buseozan23 Hasret_Erkan karnımda öldü ilk bebeğim diğeri de kimyasal olmuştu genetik testi verin demişlerdi fakat daha çıkmadı bu tiroid değerim az yüksek çıktı nedense bu mu engel oluyor doktor var diye bir şey demedi hamile kalmadan düşürmemiz lazım dedi
Hasret_Erkan Buseozan23 inşallah sağlıklı bir şekilde kavuşursun yavruna bu süreçte kendini fazla strese sokmamanı tavsiye ederim ❤️
Patito__ mrp2023 tsh 1000 olamaz bir yanlışınız var. Yani bogaz us si filan çekildimi size Bin deger hayatimda duymadim. Eger oleyse arastirilmakisiniz mutlaka ilacla olcak iş degil bu.
mrp2023 Buseozan23 eminmisiniz 10.00 falan olmasın 1000 çok yüksek benim 2.3 ile ilaca başlandı tüp bebek tedavisinde transfer öncesi
Buseozan23 mrp2023 yok canım 1000 ama hamile kalmadan düşürmemiz lazım dedi sadece değerin biraz yüksek demişti
Patito__ Buseozan23 tsh 1000 olamaz bir yanlışınız var. Yani bogaz us si filan çekildimi size Bin deger hayatimda duymadim. Eger oleyse arastirilmakisiniz mutlaka ilacla olcak iş degil bu
Patito__ mrp2023 yani sanmiorm tsh 1000 hayatimda duymadim Arkadasa yazacaktim yanlisikla size yazmisim pardon
mrp2023 Patito__ Estağfirullah sorun yok ☺️ benim 2.04 e düşmesine rağmen gebelik var diye kesmeyelim ilacı devam dediler
Patito__ mrp2023 evet cnm gebelikte dikkt ediliyor kullandirilior bnmkide 2.67 cikti 25lik kullaniorm ayda bir takip