thingma Kızlar siz ne marka kullandınız/kullanıyorsunuz? Şu kardeşinize bi yardım edin ya kafam çok karıştı, sleepy diyen var baby turco diyen var. Prima diyen de çok fazla.
Gamzeli_03 thingma beybi turko Molfix ile başladım ama beby turco dan çok memnunum hem yumuşak emişli güzel Prima boykot ürün zaten
Minnakpopus thingma ben oğlumda molfix kullanmıştım çok memnun kaldım bu bebeğimdede molfix kullanacağım
Tgb_smh thingma Bende Araştırmıştım baya banada HUGGİES i çok önerdiler henüz doğumuma 3 ay var ama huggies stokluyorum umarım pişman olmam.
Minnakpopus Tgb_smh çok fazla bez stoğu yapmayın bez şans işi. Aldığınız belki iyi gelmez pişik yapar yada kilosu uymaz küçük gelir
minikbebegim06 Tgb_smh stok bence yapmayın bebek alerji olur bezi sevmez rahatsız eder sonra hepsi elinizde kalır 1 paket alın deneyin eğer bebek severse devam edersiniz
Cheryy1 thingma bende stok yapmadan 1 paket molfix aldim araştırmalarıma gore onerilen bir marka eğer bebegime de olursa ondan devam etmeyi düşünüyorum 💖
Deniz4848 Prima kullanıyorum 2 aylık bebeğim Bez stoklamayın çünkü bebeğin cildinin neyi kaldıracağı hiç belli olmuyor, sayıları da tutturmak zor. 1 ve 2 numaralar elimde kaldi benim