misskardelenn 37+3’deyiz. Kasıklarımda herhangi bi ağrı sızı yok ancak karnım genel olarak kasılıyor gerim gerim geriliyor ağrıyor. Bu yalanci sancı mı oluyor yoksa bebek içerde iyice sıkıştığından onun ağrısı mı anlamıyorum. Yani yalanci sancı denilen şey böyle bisey mi ? Bel ağrım hiç yok kasıklarimda da bisey yok. Sadece bebeğin kafası veya poposu olarak dışardan hissettiğim yerler çok gerilip ağrıyor. İlk gebelik olduğundan çok tecrübesizim korkuyorum açıkçası.
Samberf misskardelenn bebek kendini doğuma hazırlıyor canım bu haftalarda bunları yaşamak normaldir sancı olduğunda kasıkta ve sırtta düzenli gelen bi sancı olur ve gittikçe şiddetlenir ağrısı yani o zamn anlıyorsun doğum sancısı olduğunu
Minikbirbey52 misskardelenn aynı haftadayız aynı sorun var sorun demeyelimde normal bu şekilde olması sanırım gecelerdir uyku yok bebek ni yerde toplanıyor top gbi şişiriyor kendini ve agrı baslıyor oda kasılma ve sancı yapıyor bes dakikaya bir sancım sıklasmasıgı sürece soeun yok dedi doktor ve su gelmesi va olmasıgı sürece
12betul misskardelenn günümüz aynı ben de sancı ile doğumu bekliyorum bakalım . Evet anlattığına göre yalancı sancı sadece sert ve kasılma
Zakine Evet cok normal bu haftalarda boyle olmasi bende yaşiyorum o durumu ,karin surekli kasiliyo sertleşiyor,bebek hareket etdigindede oluyo artik alami dar oldugu için ,dokdorum en son mahnezyum vermisdi kasilmalari azaltiyo.
misskardelenn Zakine ay evet öyle toplanıyor ki bi yere özellikle geceleri yatarken uyku hepten haram oldu. Taş gibi toplanıyor bi yere geriliyor da geriliyor nasıl can yakıyor ama kafasının hala yukarlarda olduğunu bariz hissediyorum henüz donmedi ama tabi o ani bir şeymiş heralde birden bire de donebilirmis
misskardelenn Samberf anladım canım henüz onlar yok ama daha bu bile şimdiden bu kadar yorucu ise doğum sancısı beni baya korkutmaya başladı 🥲
misskardelenn Minikbirbey52 annemler cuma günü yanıma gelecek diyorum cumaya kadar doğurmasam inşallah. Gerçi normalmiş belde ve kasikta bisey yok henüz ama çarşamba doktora gideceğim bakalım nst ve ultrason ne diyecek. Geçen hafta henüz bası dönmemisti. Ama bu ağrı bile doğumun asıl sancısina dair korkuttu beni 🙈
Samberf misskardelenn yok yok korkmayın Allah yardım ediyor elbet çocuğunuzu kucağınıza aldığınızda unutuyorsunuz herşeyi
Minikbirbey52 misskardelenn insallah en hayırlı zamanda saglıkla gelir :) benimkinin bası dönmüş bi sekilde aynı agrıları cekiyorum ve hatta uyku yok gördüğün gibi :) en hayırlı zamanda gelirler inşallah
keyfimin-kahyasi-misin misskardelenn Kasılma düzenin nasıl Belkrli aralıklarla kasılıp Kasılma geçince bişey yok gibiyse ve uzaninxa geçiyorsa normal ama Düzenli aralıklarla ve geçmiyorsa sancidir . Kasıklarda belde ağrı olacak diye bişey yok illa düzenli Aralıklarla kasılma doğum başlangıcı olur .
misskardelenn keyfimin-kahyasi-misin valla gündüz bisey yok ama gece yatınca kaç gündür karnımda toplanıp sabaha kadar ağrı yapıyor nerede toplanırsa orası ağrıyor. Geriliyor hareket ediyor falan yani bu dakika şeklinde değilde toplandigi yerden hareket edene kadar sürüyor diyeyim. Uzaninca aksine rahat çok yoruyor beni