Irem198 9 aralıktan beri kullanıyorum ferritin değerim 4,7 di 9 aralıkta gebelik düşünüyorum olma ihtimali var mi olursa bir sıkıntı olur mu benim gibi durum yaşayan varsa yazabilir mi
Bluebey Irem198 demir ilacininda d vitaminin de bi zarari yok zaten gebelik oluncada veriliyo kullanabilirsiniz
Mmelek34 Irem198 hayır canım bi sakıncası yok gebelik öncesi vitamin kan depolarının yeterli olması hamile kalma olasılığınıda arttırır zaten ilk 3 ay bebek bizim kan ve vitamin depolarından beslenip gelişiyorlar için rahat olsun 🥰
Fatmaacylnn Irem198 bende kan ilacı ve d vitamini kullanırken hamile kalmıştım hamileliğimi öğreninceye kadar içtim sonra doktora danıştım bıraktırdı 12.haftadan sonra biz başlıcaz diye sıkıntı olmaz yani 🥰
Irem198 Mmelek34 teşekkür ederim çok sevindim ilaç kullanırken gebelik olurmu kistim falan yok ilk gebeligim ilaclari bıraktıktan sonra doğal şekilde olmuştu inşallah 2. Gebelik olur olmazsa ara veririm😀
Mmelek34 Irem198 çok ağır bir ilaç kullanmadığınız sürece Allah’ın izniyle olur canım😇 Bu mübarek aylarda Rabbim isteyene ve bekleyene en güzel şekilde nasip etsin inşaAllah 🤲
Irem198 Fatmaacylnn ay ne güzel sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😊inşallah bende güzel haber alirim
Fatmaacylnn Irem198 Amin inşallah çok teşekkür ederim 🥰 Alırsınız inşallah bol bol dua edicem size 🤲💕