Runrun2 Test yaptım pozitif çıktı düzenli bı adetim yok fakat tahmin edebiliyorum ne zaman olacağımı tahminime göre adet olacağım gün beta degerimi ogrendim 30 çıktı sizce düşük mü
umrumdadegil Runrun2 önemli olan düzenli artış olması canım 2 gün sonra tekrar kan ver artışa göre net bir şey söylenir
Eldgrn Runrun2 5.67 ile öğrendim. Önemli olan öğrendiğin değer değil önemli olan bu değerin 2 günde 1 düzenli artması en az yüzde 60 artması, Benim geç döllenmeydi gecikmeyi söylemek pek mümkün değil çünkü düzensizdi adetim. 38 gün de öğrendim bu değeri
Runrun2 umrumdadegil evet buna dikkat ettiklerini biliyorum fakat iki kez dış gebelik geçirdim bu yüzden tedirginim bir incekinde 3 4 gün gecikmem vardı buna rağmen değerim 14tü iki kat arttı sonra artisim yavaşladı o zaman doktorum demişti gecikmene göre değerin düşük başlamış diye
Runrun2 umrumdadegil en son 2 Aralık’ta olmuşum bu ayda dün veya bugün olmayı bekliyordum olmayınca test yaptım ikinci çizgi çıktı
Sahra25 Ben 4 gün gecikmiştim ama betam 8267 çıkmıştı.. Bence 1 hafta bekleyin tekrar gidin kan testi verin eğer ki yükseliş normal seyirde ilerlemişse doktordan randevu alıp ilerleyebilirsiniz.. hayırlı uğurlu olsun sağlıkla gelsin inşAllah
Runrun2 Sahra25 kardeşiminde 3 4 günlük gecikmesinde 316 çıkmıştı bana değerim düşük gibi geldi ama bakalım iki güne bir tajipliycem
umrumdadegil Runrun2 4 haftalıksın şuan benim 3+5 mi neydi o zaman 50 ile öğrenmiştim yanlış hatırlamıyorsam. Çok da fark yok bence zaten geç döllenme ihtimali de var düzensiz olduğun için. Kötü düşünme yinede canım inşallah sağlıklı bir gebeliktir
Sahra25 Runrun2 bende 2 günde bir gitme psikolojik olarak çok etkiliyor kadını bide şimdi geçmişte gebeliğin olduğu için sana hep olumsuzu düşündürür o yüzden dedim 1 hafta bekle diye ama tabi yinede sen bilirsin çünkü bence stres çok etkiliyor
Runrun2 Gamzehira bence sizin gayet iyi böyle mesajlarla kıyaslayınca üzülüyorum benim değerim düşük geliyo
Runrun2 motherofcats tabi bide böyle umutlu mesajlar var Allah razı olsun insaallah sağlıkla sonuçlanır ☺️ iki defa olumsuz yaşayinca ama ikisindede bel ağrım olmuştu farklı şekilde bu defa hiç öyle bı ağrım yok şükür bu rahatlatiyo
Ezgiisell Bence düşük değil benimde 3. Gün 84 çıkmıştı sonra düzenli olarak arttı. Önemli olan iki günde bir iki katına çıkması zaten
Runrun2 Eldgrn ben biraz yumurtlamami ogrenmistim ordan tahmin edebiliyordum regli ne zaman olcagimi tam yumurtlamayla beraber gogus hassasiyetim baslar 2 hafta sonra adet olurum not almisim hassasiyetim basladi diye ina gore tam 30 31 Aralık’ta olmam gerekiyordu