Tuba5252 arzdmrrr bende burada bekliyim benim de 25 haftalık karnım hem çok sertleşiyor hemde kaşık ağrım var .
Elsa57- arzdmrrr sürekli olmuyorsa normal benim doğuma doğru olmuştu yalancı sancı deniyor buna 35 te başladı bende 39+5 te doğurdum
yilanbasmedusa arzdmrrr bende neredeyse aralıksız 1 saat olmuştu 29’dayken. Dr gaz olabilir dedi randevuma gittiğimde
53papatym 32+5 benimde sertleşme var ve kasık ağrılarım var yürürken dönerken acıyor resmen herkes normal diyor ama tam bilmiyorum doktoruma soracam bakalım yarın kontrolüm var
esrasavas arzdmrrr 25 haftalik olduk bizde karım gerildikce geriliyor sanki tas gibi erken doğum riski var insan korkuyor sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Maviniz arzdmrrr 38 haftaligim sürekli bende de aynı sorun var gün boyu farklı yerlerde kendini topluyor
minikbebegim06 arzdmrrr benim bu şekilde oldu bebek toplandı acile gittim hemen nst bağladılar ben de bir şey çıkmadı ama belki sizinki sancidir doktor böyle durumlarda beklemeden hemen acilden giriş yapın sancı olabiliyor dedi
Ssaree arzdmrrr bende 23 haftalığım 2 hafta önce bende gittim bu şikayetten nst ye falan baktılaar sancı çıkmadı ama kasılma hissettiğim için ilaç verdi doktor arada alıyorum bende ama gaz da yapıyor
53papatym arzdmrrr Normalmiş olabiliyormuş son aylarda nst ye girdim bişey çıkmadı herşey yolunda gözüküyor 2 haftada bir kontrole gıdecem o kadar ilaçları düzenli kullan dedi magnezyumu filan