iremclsc1 Arkadaşlar ben şuan çalışmıyorum ama bi yakınımız işinde yardım etmemi istedi sigortamı yapacak ama ben 20 haftalık hamileyim şuan sigortamı başlatsa 90 gün doğum dan önce sigortam olsa devletten doğum parasını alabiliyor muyum ?
Handemhmt iremclsc1 hamilelikten önce 90 günlük bir sigorta olması gerekiyor diye biliyorum ben ilk gebeliğimde çalışıyordum aktif olarak 37de izne ayrıldım o sıra bu şekilde söylendi diye hatırlıyorum yanlışım varsa affola
iremclsc1 seyma0661 internette 90 gün yazıyor bazı yerde 120 diye okudum peki mesela o 120 veya 90 gün dolmadı o zaman olmuyor sanırım
seyma0661 iremclsc1 evet yani ben öyle biliyorum işsizlik maaşı ödeneği için de 120 gün dolması gerekiyor ordan hatırlıyorum. İsterseniz Alo170’i arayın orası size daha net bilgi verir
Dlr13 Bluebey ben yaklaşık 3 yıla yakındır çalışıyordum özel kurumsal firmada. Haziran 1 de çıkışımı verdim. Ama hamileymişim bilmiyordum acaba ben yararlanabiliyor muyum? Mayıs 18 olarak hesaplanıyor hamile kalmam haziran 1 de çıkış öncesi zaten çalışıyorum
minikbebegim06 Dlr13 hayır ancak doğum iznine ayrılınca alabiliyorsunuz raporlu sayıldığımız için rapor parası olarak geçiyor bu para
bereninannesiiiii Dlr13 32. Haftaya kadar çalışıp rapor almadığınız taktirde yararlanamıyorsunuz maalesef
bravo61 Canım daha dün 170le görüştüm SON 1 yıl içinde 90 gün ve rapor girildiği yani 32. hafta da sigortalı olman yeterliymiş