Kubra_dara34 Bayanlar bana Yasin’i şerif verildi ama ben okuyamıyorum okumaya okumaya unutmuşum hecelereyerek okuyorum acaba bana okuyacak biri varmı inşallah mükâfatını görürsüz 4 yasin var bir kaç kişi bir tane alabilirler mi yarın akşam son gün
Fraublt-31111 Kubra_dara34 Yarın okurum canım inşallah sende dua eder misin bana bebeğimi sağlıkla huzurla kucağıma almayı inşallah
Bedk56 iNSALLAH yarın gündüz okuyayım bir tane şu an biraz rahatsızım sizde bana dua edermsn artık günlerim bugün yarın doğum yapacağım
Kubra_dara34 Bedk56 rabbim hayırlı sağlıkla kolay doğum nasip etsin inşallah hayırlı evlat olsun size rabbim sizi sevindirsin 🌸 Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim
Bnguuu_102 Bu ara kendi cüzledime bile vakit bulamıyorum yoksa mutlaka google a quran yazın o sayfadan yasin açıp biraz yavaşlatın çok net okuyor o hocalar ordan takip ederek okuyun
Kubra_dara34 Fraublt-31111 tabiki ederim rabbim inşallah gönlünde kalbinde ne geçiyorsa nasip etsin hayırlı sağlıklı evlat olsun sana inşallah canım benim Allah senden razı olsun gerçekten sevindirdin beni Allah’ta seni sevindirsin