kerem12345 Hanimlar sanirim dolandirildim instagram sayfasindan Anne kalbi elimde diye bi sayfa var hastane cikisi siparis verdim iki ay oldu urunu gondermediler simdide ne mesajlara ne de aramalara cevp veriyorlar basina gelen varmi bu sayfadan alipta yada nasil bi yol izlemeliyim
richgirl10 kerem12345 merak edip girdim baktım sayfaya, baya bir aktif duruyor hanımefendi. Ben sipariş vermedim ama istsrssniz başka bir numaradan yada instagram hesabından başka bir müşteri gibi yazın cevap alırsanız esasında kim olduğunuzu ve ücret iadesi yapılmadığı takdirde hukuki işlemlere başlayacağız diyin. Korkutun gözlerini
Dilaraa0740 kerem12345 ayy şimdi bende baktım sayfa orjinal yani etiketleri bile çok baya kişi almış paylaşmış çok üzüldüm şuan
kerem12345 richgirl10 valla odemeyi hemen aldilar insatagram sayfalarida aktif gorununce tereddüt etmedim benim mesajlara cevap vermeyince bugun arkadastan yazdim hemen cevap verdiler soyledim gerekli yerlere sikayet edicem diye ama ona bile cevap yok insan iki ayda urun teslim etmez mi bende cantayi hazirlayacam onlari bekliyordum
richgirl10 kerem12345 yaa sayfada o kadar orjinal duruyor ki. Ahlaksızlara bak. Araştırılmalı. Neler yapılabilir acaba bu durum için
ykaya18 Bu tür konularda maalesef bir yaptırım olmuyor, onlarda bunun farkında olduğu için önemsemiyorlar muhtemelen. Bu tür sayfaları iyi araştırmak lazım bide ücreti Eft havale ile peşin göndermemek gerekiyor. Geçmiş olsun 🙏
Tutaste_ Oaylasım yapanda kendı adamlarıdır tabı boyle kandırılırsınız kapıda odeme olmadan bişey almayın işte
Ecemom_ kerem12345 ben bu tarz sayfalardan Trendyol satışı varsa o zaman alışveriş yapıp Trendyol üzerinden sipariş veriyorum. En güvenilir bu şekilde oluyor
Rabiamina kerem12345 tüketici haklarına şikayet edin. İnsanlar dolandirmanin yolunu iyi bulmuşlar. Her yerde de paylaşacağım diyin belki korkup cevap verirler
ferhpnar kerem12345 ben ordan sipariş vermiştim çok yoğunlardı kargo çıkış tarihini söylemişlerdi bana o yüzden bi sıkıntı yaşamadım o tarihte de geldi kargom size ne zamanıkar dediler
kerem12345 ferhpnar ilk ogluma bende burdan vermistim sorun yasamadim ama simdi bildiginiz dolandirildim bugunde numarami engellemisler
ferhpnar Yarenn24 ben sipariş verdim ve göründüğü gibi de geldi çok yoğunlar o yüzden böyle sıkıntılar okuyır ben Mayıs’ta almışım temmuz sonu geldi bana da