Elisa0422 turkan403 doktor sana mı dedi bunları canım hiç bir bilgim yok ama umarım kötü birşey değildir rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin üstte kalsın belki bilen çıkar
Elif-ayaz turkan403 sadece kafasının büyük olması genetik olabilir ama çukur derken neresinde bu çukurlar
turkan403 Elisa0422 eved perintoloji doktoru söyledi 30+1 haftada sadece böbrek genişlemesi icin takiplydim 19haftadan beri böyle sorun yoktu ama bugun bunu gördü inşallah yoktur🤲🥺
Elisa0422 turkan403 ne olur ne olmaz kuzum tek doktorda kalma sen yinede vallahi artık neye inanıp güveneceğimizi şaşırdık ilk hamileliğimde de beni çok korkutmuşlardı halbuki ki bebek gayet sağlıklıymış hiç birşeyi yokmuş ama zehir olmuştu hamileliğim o günden bu yana birşey olsa tek doktorda kalmıyorum ne olur ne olmaz diye inşallah bebişin hiç birşeyi yoktur gayet sağlıkla sıhhatli kucağına alırsın üzme kendine stres yapma elinden gelirse tabi
turkan403 Elisa0422 gitme imkanım olsa gidicem tabiki devlete gidiyorum 13ocak aldm kadın dogum doktoruna ama onlar da perintoloji yönlendiriyo son aylara girmişken böyle moral bozmak cok kötü oldu
Elisa0422 turkan403 kıyamam ya vallahi insan çok üzülüyor o kadar haklısın ki dua edicem senin bebişin adına inşallah herşey yolundadır
turkan403 Elisa0422 Allah razı olsun sağolasınız şimdiden canta hazırlamamıştım eksiksiz hazırlym telaşına girdim kontorele gitimde doguma alır düşüncesi de geliyo artk arkamda iki kızım var onları nasl edicem 🤲
turkan403 Elif-ayaz ataym bir daka hem sagda hem solda gördünğ demişti ne gibi sorun olur demştm alta yatan genetik hastalıklar filan dedi bu haftadan snra aldır da diyemeyiz ztn Amiyosantez de kabul etmedin dedi
Elisa0422 turkan403 ah ah gerçekten arkamızda da bıraktığımız evlat olunca insan daha bir yoğun yaşıyor duygularını sağlıkla doğurup evine ailene kavuşmayı nasip etsin rabbim 🙏
Canoski Anldgmuzere cnim sağ ve sol.lateral ventrikul de genisleme var krkma suan iyi durumda artarsa amnisetnx isterler ben yaptırdım bizimde sol lateral ventrikül de genisleme oldu tmz gldi ama sonuclarmz krkma canim snnki şuan sınırda
turkan403 Canoski inşallah allah razı olsun🤲 ill defa böyle bişey duyuyorum ikili testim temiz cıkmştı
Canoski Genişlik olunca genetik hastalık olblyr diye amnistnz istiyolr cnm ben 29 haftada yapttrdm 36 haftada tmz raprm geldi bzm 13 milim halen. Sbt duruyor atmazsa sorun yok krkma hc