Ayshababy kızlar dokturum magnezyum vermişti 15 haftada ama ben 17 alabildim ilaçi dokturum günde 2 kez içmen gerek dedi sabah ve akşam ama kaç saat arayla içmem gerek hiç sormadim bide tsh ilaçi kullaniyorum sabahlari nasıl yapmam gerek
aycicek_ Ayshababy magnezyum benim doktorum yatmadan bir saat önce ve kahvaltıdan bir saat önce olacak şekilde verdi. Bende aç karna diye biliyorum
Girlmama Ayshababy ben tok içiyorum bir tanesini suya karıştırıyorum diğerini hap olarak alıyorum ama bir saat koymadım kendime bazen üst üste içiyorum magnezyum ağrılarımızı kramplarımızı azaltmaya baya etkili oluyor
Bluebey 12 saat arayla oluyo sabah aksam sabah 10 aksam 10 gibi magnezyum iciceksiniz tiroid ilac kalkar kalkmaz ac karnina
Ayshababy Bluebey magnezyumda aç karnina yaziyor internete o yüzden duşunceye girdim magnezyumun zarari yoktur demi
Bluebey Ayshababy gerek yok vitamin zaten tok kahvaltidan ve yemekten 2 saat sonra icebilirsiniz imagnezyumun bi zarari olmaz gebelere veriliyo zaten kullanin
Ayshababy aycicek_ herhangi bi sorun olmaz demi magnezyum duşuk falan yada sağlıksız şeyler korkuyorum kullanmaya ama dokturum sorun olsa vermezdi diyorum 34 haftaya kadar kullan dedi
aycicek_ Ayshababy aksine canım benim 2 düşüğüm var. Vücudum kendini toparlasın diye iyi bir dahiliye uzmanına gittim ve bana dedi ki genetik test sonucu gelmeden söylüyorum bu değerlerle zaten senin vücudun bir çocuğu büyütemez dedi. Magnezyum da çok önemliymiş bu konuda. Yani tam tersi sizd çok faydası olur Allahın izniyle
Bluebey Ayshababy doktorunuzu dinleyin herkes konusur kaynananiz doktor degilse yorum yapmasin🤣 kasilmalar kramplar icin veriliyo 30 lu haftalarda doktor kesiyo sonra
Ayshababy Bluebey 34 haftada bırak dedi 1 düşügüm var öncede kaynanamda kendini degil doktorlari suçluyor
Bluebey Ayshababy ah bu yaslilar 🥴 verilmeyen hamile yok magnezyumu d vitamini demir ilaci ve multi vitaminde vericek vermediyse kullanin dinlemeyin kimseyi doktor verdiyse